FOTO / Câte kilograme are Ruby. ”Am constatat fluctuații de greutate”

09.05.2021, 09:53
FOTO / Câte kilograme are Ruby. ”Am constatat fluctuații de greutate”
FOTO / Câte kilograme are Ruby. ”Am constatat fluctuații de greutate”

Cântăreața Ruby a dezvăluit câte kilograme are. Artista a mărturisit că slăbește atunci când are de filmat pentru videoclipuri.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro, Ruby a mărturisit că în ultimele săptămâni a ajuns să cântărească 46 de kilograme.

”Am constant fluctuaţii de greutate de un kilogram – două, însă de fiecare dată înainte de filmarea unui clip nou mă stresez foarte tare cu tot ce ţine de organizare, imagine şi realizare, uit să mănânc cu zilele şi e normal să slăbesc.La fel s-a întâmplat şi săptămânile astea, am ajuns la 46 de kilograme pentru că am avut de pus la cale producţia pentru clip. Filmând în Istanbul, în vreme de lockdown, a fost ceva mai solicitant şi am avut de pus la punct o grămadă de lucruri ca să reuşim să mergem acolo şi să filmăm la nivelul de producţie la care o facem aici. În patru zile cât am stat acolo, nu am mâncat nici măcar cantitatea care să însumeze o masă. Dar îmi revin repede, m-a pus mamaia pe regim cu cartofi prăjiţi şi sarmale!”, a declarat Ruby.

Ce spune Ruby despre complexe și operații estetice

Ruby a vorbit și despre complexele pe care le-a avut și de care a reușit să scape.

”Două rinoplastii mai târziu, am un nas drăguţ cu care miros tot! Asta a fost un complex major pentru mine şi după ce l-am pus la punct, parcă mi-a crescut un corn de unicorn în frunte de fericire! Dar gata! Am scăpat de treaba cu complexele, nici celulita nu mi se mai pare capăt de lume! (râde) Câteodată mă gândesc că poate aici intervine gândirea matură, că de vreo doi ani mă iubesc şi mă apreciez într-un fel în care mi-ar fi plăcut să o fac de mai mult timp. Simt că dacă n-aş fi fost eu, tot eu aş fi vrut să fiu”.

În ceea ce privește intervențiile estetice, cântăreața a afirmat: ”Sportul ar fi o intervenţie sănătoasă, doar cu rezultate pozitive şi urmează să fac pasul ăsta cât mai curând. De bisturiu sau injecţie nu simt nevoia momentan. Chiar dacă mai glumesc şi-mi mai trece câte o prostie prin cap, n-aş mai face pasul ăsta curând. Abia am scăpat de problema pe care am avut-o la sâni, cu ajutorul doamnei doctor Martin şi n-aş vrea să-mi mai creez probleme noi. Vreau să văd unde mă duce Mama Natură de aici încolo. Sunt foarte bine cu mine şi e doar cald de când am învăţat să mă iubesc!”.

Ruby se iubește cu Robert

Ruby, una dintre cele mai lipsite de inhibiții vedete din showbiz-ul autohton,  formează un cuplu de mulți ani cu Robert Adrian, împreună cu care a participat și la emisiunea ”Asia Express”, de la Antena 1.

Ruby și Robert s-au cunoscut la filmările videoclipului „Stinge lumina” al artistei, unde acesta a jucat rolul bărbatului cucerit de formele voluptuoase ale solistei.

Robert este dansator de profesie și mare pasionat de sport. De altfel, iubitul lui Ruby a participat și la show-ul „Ninja Warrior”, difuzat de Pro TV.

citește și...