FOTO / Cum arăta Theo Rose când era mică. Imaginile cu care artista și-a surprins fanii

02.01.2021, 09:58
FOTO / Cum arăta Theo Rose când era mică. Imaginile cu care artista și-a surprins fanii
FOTO / Cum arăta Theo Rose când era mică. Imaginea cu care artista și-a surprins fanii

Cântăreața Theo Rose și-a luat fanii prin surprindere cu două fotografie din copilărie.

Theo Rose, pe numele său real Theodora Maria Diaconu, a postat, pe Instagram, fotografii de pe vremea când avea doar câțiva anișori. Artista era încă de atunci simpatică foc.

Într-una dintre imagini este îmbrăcată cu o rochiță albă și un cardigan în aceeași culoare, accesorizate cu o suzetă ce avea un lanț roșu.  Micuța Theo părea foarte atrasă de aparatul de fotografiat încă de la acea vreme. Într-o altă imagine, aceasta apare alături de bunica sa.

Theo Rose a fost finalistă la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Șase vedete au concurat în finala acestui sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D. Finala competiției a avut loc în data de 19 decembrie 2020, și a fost câștigată de Alexandra Ungureanu.În finală, Alexandra Ungureanu s-a luptat pentru marele premiu cu Theo Rose. După încheierea concursului, Theo Rose a făcut și ea câteva declarații.

“Pentru mine a fost o cursă continuă! A trebuit să țin pasul cu niște fete mult mai bune decât mine, mult mai bine pregătite. A fost motivația extraordinar de mare și tot ce m-am lăsat competiția asta să dau afară, ca momente, m-a lăsat să gândesc eu tot și să pun eu la cale tot. Mi-am pus creativitatea la bătaie și mi-am dat seama că nu mă pot baza pe nimeni mai mult decât pe mine însămi. Faptul că nu am câștigat competiția asta, pentru mine, nu reprezintă niciun fel de neliniște”, a declarat artista pentru wowbiz.ro.

“M-am rugat la Dumnezeu și am zis așa: Doamne, dacă nu câștig eu, ajută-mă să mă pot bucura pentru fata care câștigă! În seara asta, m-am bucurat tare pentru Alexandra și chiar cred din suflet că merită titlul ăsta! Eu am învățat foarte multe de la ea, am fost fericită și cred că între mine și ea a fost competiție frumoasă. Nu există bucurie mai mare ca faptul că am participat!”, a completat Theo Rose.

citește și...