FOTO | Mugur Mihăescu, fericit să petreacă timp cu fiica sa, Ivona 

01.11.2019, 16:38
FOTO | Mugur Mihăescu, fericit să petreacă timp cu fiica sa, Ivona 
Mugur Mihăescu, fericit să petreacă timp cu Ivona, fiica lui

Mugur Mihăescu și-a păstrat întodeauna familia departe de ochii presei, însă a vorbit cu drag despre soția și fiica sa în repetate rânduri. Fostul membru al grupului Vacanța Mare a fost surprins, recent, de paparazzi alături de fata lui, Ivona. 

Actorul de la Vacanța Mare are motive de laudă. Fiica sa, Ivona, este nu doar foarte frumoasă, ci extrem de ambițioasă și inteligentă.

Mugur Mihăescu, fericit să petreacă timp cu fiica sa, Ivona

Recent, fostul comediant a fost surprins de paparazzi alături de Ivona, care venise probabil într-o scurtă vacanță în România, pentru a-și vedea părinții. Relaxați, cei doi au mers împreună la o curățătorie, de unde au luat mai multe haine, apoi s-au urcat în mașină și și-au văzut mai departe de planuri. 

Fiica actorului de la Vacanța Mare a absolvit, în urmă cu trei ani, Liceul Gheorghe Lazăr din Capitală, iar la examenul de bacalaureat a luat nota 9,95. Deși Mugur și-ar fi dorit ca fata sa să meargă la Facultatea de Medicină, a lăsat-o să aleagă singură ce carieră vrea să urmeze. 

Ivona a ales să nu continue studiile în România și a plecat în Marea Britanie. Acolo, tânăra a făcut Facultatea de Administrarea Afacerilor din Bath, Somerset, loc în care l-a întâlnit pe Vlad, iubitul său, care studia management. Ajunsă la 21 de ani, fiica lui Mihăescu s-a stabilit în Marea Britanie, unde lucrează la o agenție de turism, iar partenerul său s-a angajat la celebra companie Rolls Royce.

„Fiicei mele nu i-am interzis nimic cu desăvârșire. Pentru mine există o singură poruncă: Nu face rău!. Și dacă ea va înțelege această poruncă, dată de o morală și de o bună creștere, cred că a înțeles esențialul”, povestea, acum mai mulți ani, Mihăescu. 

 

citește și...