Probleme pentru Mugur Mihăescu. ”Nu voi recupera pierderile anul acesta”

20.05.2020, 11:24
Probleme pentru Mugur Mihăescu. ”Nu voi recupera pierderile anul acesta”
Probleme pentru Mugur Mihăescu. ”Nu voi recupera pierderile anul acesta”

Actorul Mugur Mihăescu, cunoscut din grupul Vacanța Mare, a explicat cum i-au fost afectate afacerile din cauza restricțiilor impuse de autorități în urma pandemiei de coronavirus din țara noastră.

Mugur Mihăescu deține mai multe localuri în Capitală. În această perioadă, actorul a avut de suferit din cauză că acestea au fost închise în contextul pandemiei de coronavirus.

”Nu e plăcut să trimiți 50 de oameni în șomaj”

Actorul a mărturisit că a fost nevoit să trimită angajați în șomaj și este de părere că nu-și va recupera pierderile.

”Pentru mine a fost o perioadă grea, aşa cum a fost pentru toata lumea, mai ales din perspectiva business-ului. Am suferit toţi. Nu e plăcut să trimiţi 50 de oameni în şomaj, să plăteşti chirii, să cumperi echipamente pentru local. Nu voi recupera pierderile anul acesta, abia vom supravieţui. Vreau ca statul să nu ne mai pună piedici, prin acest mod nu a făcut decât să ne ”condamne” la moarte.

Eu voi respecta legea, dar nu şi recomandările care ni se fac. O mare prostie după modul în care s-a acţionat. S-a greşit enorm. Eu îmi doresc socializare, vreau să mă bucur de viaţă cu toate riscurile pe care le are. Atât!”, a declarat Muguru Mihăescu pentru click.ro.

Emisiune pe internet

Zilele trecute, Mugur Mihăescu a debutat pe internet cu emisiunea online ”Ţara lui Garcea”.

”Am zis să mai râdem, să ne mai jucăm un pic având în vedere că am stat atâta timp în casă şi nu am putut să îmi desfăşor activitatea de bază. M-am plictisit şi am vrut să mă bucur altfel, aşa că mi-a venit ideea acestui proiect. Ceea ce aţi văzut acum sunt difuzări ale unor filmări mai vechi pe care am zis să le băgăm în emisiunea aceasta.

Zilele trecute m-am întâlnit cu Radu şi chiar am discutat despre acest subiect, dacă vom continua şi în ce mod, depinde cum îl va primi publicul. Cu Florin (Axinte) nu putem colabora aici pentru că are şi el propriul proiect online”, a explicat actorul pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...