VIDEO / Daniela Crudu, distracție la mare. Filmarea care i-a adus peste 100.000 de vizualizări

06.07.2020, 13:13
VIDEO / Daniela Crudu, distracție la mare. Filmarea care i-a adus peste 100.000 de vizualizări

Daniela Crudu se distrează la mare. Vedeta a dat publicității o înregistrare video care a adunat peste 100.000 de vizualizări din partea celor car îi urmăresc activitatea online.

Daniela Crudu a ales să se relaxeze pe litoralul românesc, în stațiunea Mamaia. Pe contu ei de Instagram, focoasa brunetă a postat mai multe fotografii în care apare întinsă pe șezlong, într-un costum de baie din două piese, albastru cu buline albe, care îi lasă la vedere atuurile fizice.

Fotografiile au adunat numeroase like-uri din partea internauților, însă o înregiterare video cu bruneta a făcut furori în mediul online, având peste peste 100.000 de vizualizări. În fimraea respectivă, Daniela Crudu stă pe burtă, expunându-și posteriorul ferm și bombat. La un moment dat, cineva vine spre ea și îi așează un pahar cu șampanie pe posterior, moment în care vedeta începe să râdă.

 

View this post on Instagram

 

?????? @costume_de_baie_serenity ??? #girlsjustwannahavefun ? @crazy_beach_mamaia

A post shared by Daniela Crudu Official (@daniela_crudu_official) on

Cu cine petrece la mare

Potrivit antenastars.ro, Daniela Crudu nu a fost singură la mare. Năbădăioasa brunetă a fost însoțită la mare de un bărbat misterior, care a stat în permanență cu ea.

Cei doi nu au fost singuri la mare, ci în compania Anei Crudu, sora Danielei Crudu, și a iubitului acesteia.

Cine este Daniela Crudu

Daniela Crudu, în vârstă de 31 de ani, este considerată una dintre cele mai focoase brunete din showbiz-ul românesc. Daniela Crudu a ajuns cunoscută publicului telespectator din România prin intermediul emisiunii matinale ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de la postul de televiziune Antena 1, unde a avut rolul de ”vecină”. De-a lungul anilor, focoasa brunetă a realizat numeroase pictoriale în care și-a expus atuurile fizice.

De asemenea, Daniela Crudu a participat la numeroase show-uri de televiziune, precum ”Burlăcița”, ”Poftiți pe la noi”, ”Asia Express” și multe altele. Daniela Crudu Crudu a mai fost asistentă TV în cadrul emisiunilor ”Superbingo Metropolis” și ”Xtra Night Show”.

citește și...