FOTO. Cum arată Raluca Zenga la 40 de ani. Blondina călătorește în întreaga lume

15.02.2022, 22:50

Raluca Zenga întinerește pe zi ce trece. Fosta sotie a fostului antrenor din Liga I călătorește în întreaga lume, iar cele mai recente postări o arata pe blondină că se bucură de viață din plin. Aceasta are un blog de călătorii, dar și o pagină de Instagram unde își tine la curent fanii cu tot ce face.

După 17 ani de căsnicie, Raluca și Walter Zenga au decis să pună punct. Cei doi au mai încercat să se împace, însă și-au dat seama că mariajul lor nu mai poate fi salvat. Fostul antrenor din Liga I a locuit în Dubai cu fosta soție, iar după despărțire s-a mutat în Italia.

Raluca Zenga declara, în 2015, că „întotdeauna s-a definit un spirit nomad, rătăcitor“. Vedeta este pasionată de Africa și de Asia. După divorț, fosta sotie a fostului antrenor din Liga I își urmează pasiunea de a călători în diferite colturi ale lumi și a cunoaște culturi diverse. Mai mult, blodina are un blog de călătorii unde relatează istoricul locului pe care îl vizitează, dar și cum i s-a schimbat perspectiva asupra locuitorilor, a interacțiunii dintre aceștia, dar și asupra modului în care se reîncarcă energetic.

Raluca Zenga arată incredibil la 40 de ani

Se pare că fosta sotie a lui Walter Zenga adora să petreacă în natura, iar anii par că nu exista pentru ea. Mamă a doi copii, fosta soție a lui Walter Zenga, blondina se menține în forma la 40 de ani.

Blondina a vizitat recent Bandipur, ”un fost oraș al comercianților de la poalele munților Himalaya, una dintre nestematele ascunse ale Nepalului”.

”Acord atenție modului în care viața decurge diferit în orașele mici și satele uitate”

”La douăzeci de ani am crezut că orașul mare și strălucitor deține toate oportunitățile, însăși energia vieții moderne și pline de viață. Treptat, am descoperit și că „oamenii metropolei” sunt unii dintre cei mai singuratici, mai des prinși în rutine decât ar dori să admită, iar conexiunea umană este superficială și se schimbă constant.

De aceea acum mă trezesc să acord mai multă atenție modului în care viața decurge diferit în orașele mici și satele uitate.

Până acum am o colecție destul de mare de astfel de locuri, fericiți aleatorii, cu nume care să se potrivească – Battambang în nord-vestul Cambodgiei, Moalboal în Filipine, Gyeongju în Coreea de Sud, Tounggyi în Myanmar. Orașe de coastă adormite sau sate de munte ascunse, centrate în jurul unui punct de atracție misterios demn de paginile „Atlas Obscura”, spune Raluca Zenga pe Instagram.

În anul 2019 Raluca Zenga a călătorit în 11 țări în 11 luni. Frumoasa blondă a vizitat Portugalia, Maroc, Malaezia, Indonezia, Italia, Sri Lanka, Vietnam, Thailanda, Hong Kong, Coreea de Sud și Zanzibar (Tanzania).

citește și...