FOTO. Top 10 cele mai sexy atlete feminine din lume, în 2022

08.01.2022, 21:24

Femeile super sexy sunt cea mai bună parte a sportului, nu doar fotografiile uimitoare sau câștigurile istorice. Aceste femei sunt icoane ale sportului, indiferent cum sunt legate de sport. Toate sunt fierbinți pentru că sunt curajoase, dedicate și toate au chipuri  frumoase.

Femeile enumerate mai jos au avut cariere sportive profesionale de succes la un moment dat din viața lor.

Următoarea listă este a primelor zece cele mai atractive atlete feminine.

Top 10 cele mai tari atlete feminine din lume în 2022

10. Michelle Wie West – Jucător de golf din SUA

Pe locul 10 în lista celor mai tari atlete de sex feminin, o avem pe Michelle Wie West, o jucătoare de golf profesionistă din LPGA Tour din Statele Unite. Ea este cea mai tânără atletă care s-a calificat pentru un campionat de amatori USGA, pe lângă faptul că este una dintre cele mai frumoase jucătorare de golf.

Wie a devenit, de asemenea, cea mai tânără femeie care a câștigat US Women’s Amateur Public Links și s-a calificat pentru un turneu LPGA Tour. 

9. Silje Norendal – Snowboarder norvegian

Silje Norendal este un fost snowboarder din Norvegia. Ea participă la competiții de slopestyle și Big Air. Kongsberg IF este clubul ei local.

În 2013, a câștigat aurul la proba feminină de slopestyle la Winter X Games Europe din Tignes. Ea a câștigat evenimentul feminin de slopestyle la Winter X Games din Aspen, Colorado, în ianuarie 2014. Zâmbetul ei drăguț și ochii albaștri o fac una dintre cele mai frumoase atlete de sex feminin din lume.

8. Camila Giorgi – Jucătoare de tenis din Italia

Una dintre cele mai sexy sportive, jucătoarea profesionistă de tenis Camila Giorgi este o italiancă. În 2006, a concurat la prima ei competiție internațională de seniori, Circuitul feminin ITF.

Ea și-a câștigat debutul în Grand Slam și tabloul principal la Campionatele de la Wimbledon din 2011, după ce și-a revendicat primul titlu ITF în 2009. Pare să-și câștige locul 8 în lista celor mai tari atlete de sex feminin din lume.

7. Hilary Knight – Jucătoare de hochei SUA

Una dintre cele mai frumoase atlete de sex feminin, Hilary Knight joacă hochei pe gheață pentru PWHPA și Echipa națională feminină a SUA. Ea a jucat anterior pentru CWHL și NWHL’s Les Canadiennes de Montreal, cu care a câștigat Cupa Isobel de deschidere.

Ea a câștigat șapte medalii de aur la Campionatele Mondiale pentru Femei IIHF și la Jocurile Olimpice de iarnă din 2018 o medalie de aur, alături de echipa națională a SUA. 

 

6. Michelle Jenneke – Model din Australia

Una dintre cele mai fierbinți atlete de sex feminin, Michelle Jenneke este un obstacol și model din Australia. S-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio câștigând o medalie de argint la 100 m garduri la Jocurile Olimpice de vară pentru tineret din 2010 și o medalie de aur la 100 m garduri la Campionatele australiane de atletism din 2016. Ea este una dintre cele mai tari atlete olimpice

Dansul ei de încălzire înainte de cursă a făcut senzație pe internet în 2012, atrăgând atenția ei din presă internațională. Ea a fost prezentată în 2013 Swimsuit Issue de la Sports Illustrated. Aspectul ei al naibii de fierbinte o face una dintre cele mai frumoase atlete din lume.

 

 

5. Skyla Diggins – Jucătoare de baschet din SUA

Skylar Kierra Diggins-Smith este o jucătoare profesionistă de baschet din Statele Unite, care joacă în prezent pentru Phoenix Mercury a Asociației Naționale de Baschet Femei. Tulsa Shock l-a selectat pe Diggins pe locul al treilea în general la draftul WNBA din 2013.

Skylar este foarte uluitoare și este suficient de superbă pentru a fi inclusă printre cele mai frumoase atlete din lume.

 

 

4. Lolo Jones – USA Hurdler

Una dintre cele mai tare sportive de sex feminin, Lolo Jones este un jucător de obstacole și bob din Statele Unite, care concurează la 60 de metri și 100 de metri cu garduri. În timp ce era la Universitatea de Stat din Louisiana, ea a câștigat trei campionate NCAA și a fost numită în 11 echipe All-American.

Ea a câștigat coroane naționale în 2007, 2008 și 2009, precum și medalii de aur la Campionatele Mondiale în sală din 2008 și 2010. Ca femeie curajoasă pentru Kaillie Humphries, ea a câștigat Campionatul Mondial IBSF din 2021.  Aspectul ei frumos o face una dintre cele mai frumoase atlete de sex feminin din lume.

 

3. Natalie Anne Gulbis – Jucător de golf din SUA

Natalie Gulbis este un jucător profesionist de golf din Statele Unite, care concurează la LPGA Tour. Gulbis este originară din Sacramento, California, unde s-a născut și a crescut. Ea este de origine letonă. Gulbis a devenit pentru prima dată interesat de joc când avea patru ani.

Ea a câștigat primul ei eveniment la vârsta de șapte ani. Pe tărâmul sportului, există multe femei superbe, dar niciuna nu este la fel de atractivă ca Gulbis. Aspectul lui Gulbis este departe de a fi obișnuit, făcând-o una dintre cele mai atractive sportive din lume.

 

2. Allison Stokke – Model de fitness din SUA

Allison Rebecca Stokke Fowler este un model de fitness și o atletă din Statele Unite. Ea a stabilit o mulțime de recorduri de sărituri cu stâlpi în liceu în Statele Unite. Imaginile ei de când avea șaptesprezece ani au fost difuzate pe scară largă pe internet, făcând-o o senzație online.

Ea a participat la două campionate NCAA Divizia I, câștigând premii americane la Campionatele de interior NCAA din 2011 și premii regionale academice pentru realizările sale atletice și școlare. Allison Stokke este considerată una dintre cele mai atractive femei la sărituri cu prăjini din istoria sportului.

Ea este destul de atletică de când era copil, ceea ce o plasează pe locul doi pe lista celor mai sexy femei sportive din lume.

 

1. Alica Schmidt – Cel mai sexy atlet din lume

Una dintre cele mai frumoase atlete feminine, Alica Schmidt de origine  germană, dar face parte și din lotul național care a terminat pe locul 2 la Cupa Europeană U20 2017 la ștafeta 4 – 400 de metri și pe locul 3 la Campionatul European U23 2019 în același domeniu.

Ea s-a calificat la Jocurile Olimpice de vară reprogramate din 2020 de la Tokyo, unde va concura la ștafeta 4x400m. Schmidt a fost încoronat „Cel mai sexy atlet din lume” în ianuarie 2020 de revista australiană „Busted Coverage”. Aspectul ei al naibii de fierbinte o fac cea mai tare sportivă de pe planetă.

 

 

 

citește și...