„Este greu să fii influencer în vacanță. Nu mă pot relaxa”. Ce spune influencerița care se bucură de vacanțe care pot costa până la 12.000 de lire sterline

03.06.2022, 19:45

Influencerul Cansel Özyalcin, în vârstă de 23 de ani, care locuiește în Germania, se bucură în vacanțe în Dubai care pot costa până la 12.000 de lire sterline. Are nevoie chiar și de o valiză mare doar pentru accesorii. ”În vacanță, unde chiar ar trebui să te relaxezi și să te odihnești ca o persoană normală, începi să muncești și mai mult ca influencer”

Un model de Instagram, care cheltuiește mii în excursii, a explicat stresul de a fi un influencer în vacanță.

Cansel Özyalcin, 23 de ani, care locuiește în Germania, cheltuiește 12.000 de lire sterline în excursii de lux în locuri exotice precum Dubai, potrivit dailystar.co.uk.

”A fi influencer face parte din viața mea și din viața de zi cu zi”

Dar, ea nu se bucură doar de soare pe plajă, deoarece trebuie să-și încânte cei 313.000 de urmăritori în fiecare zi.

Vorbind pentru Daily Star, Cansel a spus: „A fi influencer face deja parte din viața mea și din viața de zi cu zi, încât muncesc aproape în fiecare zi, chiar dacă nu mai observ. În vacanță, unde chiar ar trebui să te relaxezi și să te odihnești ca o persoană normală, începi să muncești și mai mult ca influencer”.

Care este cel mai important articol vestimentar

„Dorești să faci cât mai multe povești posibil pentru a permite comunității să participe și să viziteze cele mai bune locații pentru a realiza cele mai multe fotografii posibile.”

Ea a adăugat: „Îmi împachetez valiza plină cu ținute de la branduri cu care am o colaborare continuă pentru a-mi putea face fotografii în vacanță.

„Atunci, plănuiesc să fac cel puțin două fotografii pe zi, de exemplu, numai după ce s-a terminat mă pot relaxa.”

Blonda trebuie chiar să aducă o valiză întreagă dedicată accesoriilor – și propriile lămpi pentru fotografie. În plus, trebuie să modeleze hainele care i-au fost trimise gratuit de diverse mărci de modă.

Și poate fi dificil să vă asigurați că fiecare articol este bine fotografiat. Cansel a explicat: „De obicei am nevoie de două valize uriașe. O valiză pentru articolele mele private, cum ar fi machiaj, cozi de cal, accesorii, mulți pantofi și genți. Și o valiză plină cu ținute nou-nouțe de la mărcile pe care mi-au fost trimise și pe care trebuie să le fotografiez.

Cel mai important articol care nu trebuie să lipsească din trusa mea sunt lămpile mele portabile.

 

„Am fost deja invitată în locații foarte unice, cum ar fi iahturi uriașe sau evenimente în cea mai înaltă piscină din lume.”

Și locul ei preferat în care să călătorească este Dubai.

„În Dubai, de exemplu, poți trăi perfect viața de influencer. Într-adevăr, nu există limită pentru petreceri în Dubai, cele mai nebunești evenimente sunt organizate pentru a atrage atenția”.

citește și...