FOTO / Cum arăta Otilia Bilionera când era mică. Frumoasă de pică!

03.06.2021, 10:10
FOTO / Cum arăta Otilia Bilionera când era mică. Frumoasă de pică!
FOTO / Cum arăta Otilia Billionera când era mică. Frumoasă de pică!

Cântăreața Otilia Bilionera arăta ca o păpușă în vremea copilăriei.

Otilia Bilionera a dat publicității, pe contul său de pe o rețea de socializare, o fotografie din vremea copilăriei. În imaginea respectivă, artista apare așa cum era ea la vârsta de cinci ani. La acea vreme, Otilia Bilionera era o fetiță extrem de frumoasă, care cucerea instant pe oricine cu drăgălășenia ei. Fotografia i-a cucerit pe admiratorii artistei, care au dat like după like.

În prezent, Otilia Bilionera este una dintre cele mai senzuale prezențe din showbiz-ul românesc, ipostazele provocatoare în care aceasta se pozează făcând deliciul internauților.

Otilia Bilionera, detalii despre viața sentimentală

La o emisiune de televiziune, Otilia Bilionera a vorbit despre logodnicul ei, despre care afirmă că o susține în tot ceea ce face. Artista a afirmat că nu se vede mireasă.

„Logodnicul meu e arab. Am făcut o cununie religioasă în tradiția lui. Mama și tata mă susțin în tot ce fac. Sunt îndrăgostiți de logonicul meu, pentru că mă susține în tot ce fac, nu e gelos, e un bărbat descurcăreț. Am avut probleme cu bunicii, pentru că sunt de modă veche. Insistă foarte mult să fac nuntă. Vor să facă măcar o masă pentru mine. Nu mă văd mireasă, nu țin foarte mult”, a mărturisit cântăreața.

Artista a comentat și despre eventualitatea de a deveni mămică. ”Îmi doresc copii, dar să fac acum un copil, nu aș avea încredere să-l las pe mâna bonei. (…) Am avut multe experiențe negative și profesional, și cu sănătatea, dar consider că m-au făcut mai puternică, mai stăpână pe mine”, a adăugat aceasta.

Otilia Bilionera, afectată de pandemia de coronavirus

Otilia Bilionera a explicat cum a fost afectată financiar de criza provocată de pandemia de coronavirus.

Cântăreața Ortilia Bilionera a afirmat că din cauza crizei provocate de pandemia de coronavirus a fost nevoită să recurgă la economiile pe care le avea pentru a supraviețui financiar.

„Pandemia asta a avut două părți. Aia rea a fost pe plan economic. Am intrat în economii ca să rezist anului. A avut și o parte bună, pentru că am scăpat de oamenii toxici din viața mea. Mă refer la muncă, nu la viața personală. De managementul meu prost care mai mult mă explora decât să mă ajute să progresez, să evoluez și am avut mult timp să lucrez la multe piese cu o altă echipă de impresariat și de management”, a declarat artista.

citește și...