FOTO / Cum arăta Majda Aboulumosha la 19 ani. Imagine nemaivăzută cu vedeta

12.09.2021, 10:16
FOTO / Cum arăta Majda Aboulumosha la 19 ani. Imagine nemaivăzută cu vedeta
FOTO / Cum arăta Majda Aboulumosha la 19 ani. Imagine nemaivăzută cu vedeta

Majda Aboulumosha a dat publicității o fotografie din urmă cu ani, de pe vremea cânde avea doar 19 ani. De asemenea, vedeta a postat, în mediul online, și o fotografie cu ea așa cum arată în prezent, la vârsta de 33 de ani. Imaginile sunt însoțite și de un mesaj în care Majda vorbește despre ce înseamă acceptarea și iubirea de sine.

În postarea pe care a făcut-o pe contul său de socializare, Majda Aboulumosha apare așa cum arăta la vârsta de 19 ani, și cum arată în prezent. La acea vreme, vedeta era plinuță în timp ce acum afișează o siluetă foarte bine conturată.

Postarea vedeteie este însoțită de un mesaj în care vedeta vorbește despre acceptare și iubire de sine.

Cum arăta Majda Aboulumosha la 19 ani.  ”Una fără alta, nu aș fi fost azi mai echilibrată”

”Imbratisez dreapta, imbratisez stanga!  19 vs 33  Una fara alta, nu as fi fost azi mai echilibrata.  Am invatat in timp ce inseamna acceptarea, iubirea de sine (mai am de munca? ), lupta. Sa nu credeti ca lucrurile vin peste noapte, e nevoie de multa munca, sa nu credeti ca toate imagine de pe internet reflecta realitatea! Sa aveti rabdare sa descoperiti omul, nu judecati si nu puneti etichete prin filtrele celorlalti, aveti rabdare sa cunoasteti omul!
Chiar si asa, nu judecati, doar mergeti mai departe cand simtiti ca ceva nu se potriveste cu realitatea voastra ❤️”, a notat Majda în mediul online.

”Stiu?! Vor fi intrebari : ce dieta ai tinut ?!  Prefer sa va zic: un stil de viata sanatos, timp, ambitie, apa, rabdare, sport !  Sa aveti un weekend cu iubire❤️”, a adăugat ea.

Majda Aboulumosha are o fetiță

Majda Aboulumosha este mama unei fetițe, Jacqueline, care a împlinit 8 ani anul acesta. Majda Aboulumosha are o relație de 3 ani. Vedeta și-a găsit liniștea alături de un bărbat pe nume Mihai. Acesta a povestit, pentru revista Viva, cum l-a cunoscut pe actualul ei iubit.

”Pe Mihai l-am cunoscut în urmă cu trei ani. Eu aveam copilul, nu alergam după iubire. Eram liniștită, chiar ușor sălbatică. El a fost acolo și mi-a arătat că își dorește să fie cu mine. Avea biletul cumpărat pentru USA, dorea să se mute acolo. A renunțat, mi-a arătat că își dorește să fim împreună, s-a apropiat foarte mult de fiica mea, s-au înțeles foarte bine. Am simțit că-l cunosc de foarte mult timp. A fost o chimie foarte bună, n-am simțit că trebuie să impresionez, a venit totul în mod natural. Mă susține, suntem în primul rând foarte buni prieteni”, a declarat Majda.

citește și...