FOTO / Cum arăta Loredana Groza la 18 ani abia împliniți. Imagine de colecție cu artista

16.11.2020, 10:47
FOTO / Cum arăta Loredana Groza la 18 ani abia împliniți. Imagine de colecție cu artista
FOTO / Cum arăta Loredana Groza la 18 ani abia împliniți. Imagine de colecție cu artista

Loredana Groza a dat publicității o fotografie de colecție, în care apare așa cum arpăta la 18 ani abia împliniți.

Fotografia respectivă, în care Loredana Groza apare îmbrăcată în sarafan, a fost realizată cu doar două zile înainte ca diva să își dea examenul de Bacalaureat. ”#Ani de liceu.. ❤️ Poza de absolvire… 18 ani tocmai impliniti… Lori din Onesti, fata cu matricola si sarafan castigase deja toate marile concursuri de cantat posibile in Romania, umplea stadioane , #polivalenta din bucuresti sold out de cateva ori pe an si vanduse deja milioane de albume cu primul disc Buna seara, iubite…record neegalat inca. Toate astea in timpul unui regim comunist atunci la apogeu. Cand am facut poza tocmai ce mi sarbatorisem majoratul dupa un turneu de 45 de zile prin tara si venisem acasa cu 2 zile inainte ca sa dau Bacu’…”, a scris artista în dreptul fotografiei de colecție.

Loredana Groza este căsătorită de 22 de ani

Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea din anul 1998. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Elena. Celebrul Florin Călinescu este nașul de cununie al Loredanei Groza. Loredana Groza a făcut dezvăluiri despre mariajul său într-un interviu pe care l-a acordat recent revistei Viva.

Artista a afirmat că a contat foarte mult că soțul său, Andrei Boncea, nu a fost niciodată gelos. ”Din fericire, nu, și asta a contat și în momentul în care m-am decis să îl iau de bărbat!”, a mărturisit vedeta.

Loredana Groza a dezvăluit și care este secretul unei relații longevive. ”Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a adăugat binecunoscuta cântăreață.

citește și...