FOTO. Cum arată Geanina Ilies. Care este cea mai mare dorință a vedetei

11.01.2022, 22:57

Geanina Ilieș este considerată una dintre cele mai sexy prezentatoare Tv din România. Geanina Ilies a fost desemnată recent „cea mai atrăgătoare vedeta TV din România”. Vedeta a postat o fotografie privind discuțiile privind maturitatea și schimbările din viață. Recent, vedeta a dezvăluit care este cea mai mare dorință a ei.

Geanina Ilieș a decis să-și țină viața privată departe de ochii lumii. Geanina Ilieș  are o altă relație cu un bărbat misterios de opt ani. ”Sunt într-o relaţie de opt ani de zile. Suntem foarte fericiţi aşa. El lucrează într-un alt domeniu, n-are legătură cu lumea asta a mea. Chiar fiul meu, Patrick, spunea că e de ajuns o vedetă în familie. Fericirea nu trebuie, neapărat, strigată pe reţelele sociale. Noi ne-am simţit mult mai bine aşa”, declara Geanina Ilieș pentru okmagazine.ro.

Recent, vedeta a postat o fotografie privind discuțiile privind maturitatea și schimbările din viață, subliniind că își dorește să fie o mamă bună pentru copilul ei și să aibă grijă de dezvoltarea emoțională a copilului ei.

”În fiecare zi îmi doresc să fiu o mamă și mai bună”

”Îmi place enorm când am discuții cu cei dragi despre maturitate și schimbările din viață noastră.
Dezvoltarea emoțională și dobândirea unor atribute precum abilitatea de a ști ce vrem, capacitatea de a face ca lucrurile să se întâmple, capacitatea de a ne asuma responsabilitatea acțiunilor noastre, răbdarea, perseverenta….. țin doar de noi!

Suntem modelați încă din copilărie și prin prisma experiențelor de viață.

În fiecare zi îmi doresc să fiu o mamă și mai bună, o femeie din ce în ce mai puternică, o iubita și mai iubitoare… un om și mai bun!

Gradul nostru de maturizare emoțională, ca părinți, își pune întotdeauna amprenta asupra modului de dezvoltare al copilului… din experiență personală vă spun doar atât… să fim mult mai atenți la emoțiile copiilor noștri… comunicarea este sfântă!”.

Geanina Ilies se declară o femeie fericită. Vedeta este admirată pentru frumusețea și profesionalismul ei, și are un copil minunat, în vârstă de 6 ani.

”Patrick mi-a schimbat total viața”

”Când vorbesc despre Patrick nu exagerez cu nimic! Fiecare mama își iubește copilul în felul ei, pentru mine e un dar divin și reprezintă o împlinire personala completa!”, a declarat Geanina Ilies.

Întrebată recent dacă i-ar mai plăcea să aducă pe lume un copil, Gianina a spus că și-ar dori o fetiță.

„Toate la timpul lor. Eu mai îmi doresc un copil, iar daca da Dumnezeu o fetiță este foarte bine. Patrick își dorește foarte mult o surioara, însă toate lucrurile se întâmplă atunci când trebuie”, a mărturisit Geanina.

citește și...