Geanina Ilieș, despre perioada când prezenta știrile sportive. ”Mi-e dor de prompter”

19.03.2021, 14:14
Geanina Ilieș, despre perioada când prezenta știrile sportive. ”Mi-e dor de prompter”
Geanina Ilieș, despre perioada când prezenta știrile sportive. ”Mi-e dor de prompter”

Geanina Ilieș a mărturisit că îi este dor de perioada când prezenta știrile sportive la TV.

Geanina Ilieș a moderat emisiunea ”Gospodar fără pereche”, de la Pro TV. Vedeta și-a amintit de perioada în care prezenta știrile sportive. Nu mai face acest lucru de șase ani.

”Sincer, nici nu știu când au trecut anii atât de repede. Pupitrul știrilor a fost pentru mine o rampă în dezvoltarea mea ca om de televiziune, unde am avut șansa să asimilez atât de multă informație încât ideile îmi veneau de la o ediție la alta. Plus că, sportul în sine, pentru mine este un mod de viață, îl practic aproape zilnic. Îmi este dor de lumea sportului, de interviurile în exclusivitate, poveștile lor de viață, de știrile cu campionii care ne țineau pe toți cu sufletul la gură. Cui nu i-ar fi în locul meu? Mi-e dor de prompter, să mai trag un ochi în fața publicului, să transmit, dar în același timp mi-e dor de interviurile mele cu oamenii importanți din sportul românesc și nu numai. Dacă ar fi să fac un interviu în exclusivitate cu o mare personalitate a sportului, ar fi Pep Guardiola. M-a uimit tot timpul la el faptul cum știa să anticipeze punerea în joc a unei echipe”, a declarat Geanina Ilieș pentru protv.ro.

Geanina Ilieș: ”Am prins acum 8 ani ultima calificare a României la un campionat european”


Geanina Ilieș și-a amintit de evenimentele mari din sport pe care le-a prins pe perioada când prezenta știrile sportive.

„Îmi aduc aminte de multe știri pozitive din acea perioadă. Am prins acum 8 ani ultima calificare a României la un campionat european. Prin 2015 țin minte că a câștigat Wimbledonul și Horia Tecău, la dublu, și prindea seminfinala la Australian Open. A fost o nebunie. Îmi amintesc și de primele emoții pe care mi le-a transmis Simona Halep când a ajuns în prima semifinală de la US OPEN, terminând anul pe locul 2 mondial. Chiar simțeam că România e pe buzele multor oameni”, a spus vedeta.

Geanina Ilieș a dezvăluit și ce sporturi practică. „Am făcut volei de performanță în copilărie și judo. Cu 4 frați acasă, trebuia să fac și un sport mai dur. Și nu pentru că ne băteam prin casă, ci pentru că mi-au transmis ei o plăcere legată de acest sport. Și ei au practicat. Azi sunt nelipsită de la sală, mai puțin în weekend-uri. Îmi place și cyclingul și mai joc și tenis cu prietenele. Însă aștept să treacă pandemia asta. Mi-e dor de cycling”, a explicat aceasta.

citește și...