Geanina Ilieș, despre relația cu fiul ei. ”Sunt o mamă înțelegătoare și o mamă cool, așa cum zice el”

26.04.2021, 13:35
Geanina Ilieș, despre relația cu fiul ei. ”Sunt o mamă înțelegătoare și o mamă cool, așa cum zice el”
Geanina Ilieș, despre relația cu fiul ei. ”Sunt o mamă înțelegătoare și o mamă cool, așa cum zice el”

Vedeta de televiziune Geanina Ilieș a vorbit despre viața sa de mămică și a explicat care este relațiaa pe care o are cu fiul său.

Geanina Ilieș a devenit mămică de tânără, la numai 21 de ani. Vedeta are o relație extraordinară cu fiul ei, Patrick. Prezentatoarea show-ului ”Gospodar fără pereche” a vorbit despre relația pe care o are cu băiatul ei într-un interviu pe care l-a acordat pentru libertatea.ro.

Geanina Ilieș, despre relația cu fiul ei. ”Este un copil atât de bun încât chiar nu am ce să-i reproșez”


Geanina Ilieș a explicat că are o relație extraordinară cu băiatul ei, care este în clasa a opta.

”În perioada asta, Patrick merge la școală, fiind în clasa a VIII a, ceea ce mă bucură, pentru că este un an foarte important pentru el. Mă pliez foarte bine pe programul lui. După ce îl las la școală dimineața, am timp până la ora 16, când îl preiau, să-mi rezolv toate treburile. Filmări, salonul pe care îl dețin, lucruri pe care trebuie să le rezolv pentru noul apartament. Am decis să ne mutam într-o altă casă și asta îmi ocupă tot timpul”, a declarat vedeta de televiziune pentru sursa mai sus-menționată.

”Cu Patrick m-am înțeles, dintotdeauna, extraordinar de bine. Este un copil atât de bun încât chiar nu am ce să-i reproșez. Normal că mai are și el momentele lui, însă nimic care să mă deranjeze ca mamă. L-am educat exact așa cum am fost crescută și eu, cu principii bune și respect față de semeni. Sunt o mamă înțelegătoare și o mamă cool, așa cum zice el. Consider că orice copil la vârsta adolescenței trebuie lăsat să aibă și spațiul lui, însă comunicarea deschisă dintre noi a făcut ca relația noastră să fie mult mai ușoară. Avem discuții despre orice subiect. Despre prima iubită? Am fost prima care a știut. Noi vorbim deschis și despre acest lucru și e foarte încântat când îi dau sfaturi. E un copil tare bun și iubitor. Chiar sunt norocoasă”, a aadăugat Geanina Ilieș.

citește și...