FOTO. Cum arată fosta asistentă a lui Mihai Morar. Fostul iepuraș Playboy locuiește în Dubai

23.11.2021, 22:30
FOTO. Cum arată fosta asistentă a lui Mihai Morar. Fostul iepuraș Playboy locuiește în Dubai

Fosta asistentă a lui Mihai Morar este o femeie împlinită. Rodica Miron este stabilită în Dubai, unde se bucură de viața de familie, dar și de cea profesională.

Rodica Miron duce o viaţă de lux alături de iubitul ei englez. Nu doar că locuieşte în Dubai, dar se ocupă și de afaceri.

Fostul iepuraș Playboy s-a căsătorit în 2019 cu un britanic, a născut o fetiță și locuiește în Dubai. Rodica Miron s-a căsătorit cu bărbatul cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani de zile.

Rodica Miron a anunţat în noiembrie 2019 că s-a căsătorit

”Ne-am căsătorit în secret. Acum sunt doamna Johnson. Este un băiat cumsecade. El este englez. Facem nunta în august, în Santorini. Nici mie nu mi-a venit să cred când m-a cerut. Am tot călătorit cu un grup de prieteni, dar când am ajuns în Ibiza eram doar noi doi. Iniţial am crezut că e o glumă, eu nu am luat în serios. Este adevărat! Am fost la Starea Civilă, evenimentul în sine va urma’, a declarat Rodica Miron la Antena Stars.

Rodica Miron a stat departe de luminile reflectoarelor, însă și-a construit un drum de succes în lumea modei. Fosta asistentă TV și-a prezentat pentru prima dată o colecție de haine la Dubai Fashion Week, în 2019.

Asistenta TV a plecat din emisiunea “Răi da’ Buni” în 2014

În 2012, Rodica Miron a apărut într-un într-un pictorial Playboy, la vârsta de 24 de ani.

citește și...