Ce salariu avea Elena Marin pe vremea când era asistenta lui Mihai Morar

08.07.2021, 15:26
Ce salariu avea Elena Marin pe vremea când era asistenta lui Mihai Morar
Ce salariu avea Elena Marin pe vremea când era asistenta lui Mihai Morar

S-a aflat ce salariu avea dansatoarea Elena Marin pe vremea când era asistenta lui Mihai Morar la emisiunea ”răi da’ buni”, de la postul de televiziune Antena Stars. Suma primită de acesta nu era deloc mare. În prezent, Elena Marin este implicată în competiția ”Survivor România”, unde face parte dintre ultimii cinci conurenți care se luptă pentru marele premiu.

Elena Marin a fost asistenta lui Mihai Morar timp de șase ani la emisiunea ”Răi da’ buni”, de la postul de televiziune Antena Stras. Acesta a devenit asistenta lui Mihai Morar în anul 2014 și a colaborat până în anul 2020, când emisiunea a fost scoasă de pe post.

Elena Marin a venit la ”Răi da’ buni” după Marina Dina sau Rodica Miron, care au fost asistentele lui Mihai Morar înaintea ei.


Ce salariu avea Elena Marin pe vremea când eera asistenta lui Mihai Morar. N-a cerut niciodată mărire

Potrivit wowbiz.ro., Elena Marin a avut un salariu modest la emisiunea moderată de Mihai Morar.

Aceasta primea lunar suma de aproximativ 500 de euro și nu a mers niciodată să ceară o mărire de salariu.

Elena Marin participă la ”Survivor România”. Ce a făcut înainte de a pleca în Republica Dominicană

Elena Marin se numără printre ultimii cinci concurenți rămași în cursa pentru marele premiu de la ”Survivor România”, alături de Zanni, maria Chițu, Marius Crăciun și Andrei Dascălu. Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Elena Marin, una dintre vedetele care au făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”, a sunat-o pe cântăreața Elena Ionescu, cea care a câștigat anteriorul sezon al emisiunii de la Kanal D. Dezvăluirea a fost făcută de Raluca Dumitru pentru wowbiz.ro.

Raluca Dumitru a afirmat că Elena Marin i-a spus că a sunat-o pe Elena Ionescu pentru a-i cere sfaturi despre cum să se comporte în competiție. ”Imediat după ce am ajuns în Dominicană, am încercat să mă apropii de Elena, pentru că era singura din camp pe care o cunoșteam în momentul acela, fusesem chiar colege la un post de televiziune. Am fost împreună pe plajă și am stat de vorbă despre mai multe lucruri. La un moment dat, ea mi-a povestit că a sunat-o pe Elena Ionescu și că i-a cerut sfaturi despre cum să fie, cum să se comporte… nu mi-a spus exact ce i-a spus. Probabil că acum nu ar mai recunoaște, însă atunci asta mi-a spus”, a spus Raluca Dumitru.

citește și...