FOTO. Cum arată fiica lui Stelian Ogică. Raluca Ropotan este extrem de sexy

20.02.2022, 18:22

Raluca Ropotan, fiica lui Stelian Ogică, este extrem de sexy. Aceasta arată extrem de bine, la trei ani de la naștere și continuă să facă senzație pe rețelele de socializare. În prezent, deși a renunțat la viața publică, tânăra mămică este activă pe rețelele de socializare, unde postează imagini atrăgătoare.

Raluca este căsătorită cu fotbalistul Adrian Ropotan. Cei doi au un băiețel care a venit pe lume în decembrie 2018, după doi ani de logodnă. Deși au trecut trei ani de când a născut, Raluca arată senzațional și se pare că viața de mămică îi priește.

Soția fotbalistului Adrian Ropotan a pozat la începutul anului îmbrăcată într-o rochie care îi lasă picioarele la vedere. Fosta asistenta TV arată extrem de sexy.

Cum arată fiica lui Stelian Ogică

De revistă, Hot, i-au transmis apropiații. Fotografia a strâns câteva sute de aprecieri.

 

Fosta asistentă tv a renunțat la televiziune și showbiz, s-a logodit în 2016 cu Adrian Ropotan, iar în 2017 s-au căsătorit civil. Raluca îl cunoaște pe soțul ei de când avea doar 17 ani. Raluca și Adrian Ropotan formează un cuplu de peste 10 ani și au împreună un băiețel, pe Ivan.

Cum a început povestea de dragoste dintre cei doi

Adrian Ropotan a dezvăluit cum a început povestea de dragoste dintre el și soția lui.

”Am avut o perioadă în care ne întâlneam cam frecvent. Ne știam de foarte mult timp, dar nu interacțikonam,doar ne salutam și atât. Și la o întâlnire am vorbit mai mult și ne-am cunoscut mai bine și de atunci am rămas împreună”, a spus Adrian Ropotan.

Fostul jucător de la Dinamo a pus punct carierei de fotbalist în vara lui 2019. Adrian Ropotan s-a lansat în afaceri imobiliare după ce a renunțat la cariera de fotbalist.

In luna decembrie a anului trecut, celebrul fotbalist Adrian Ropotan a ajuns în fața instanței, din cauza unei facturi la curent, pe care, potrivit instanței, nu ar fi achitat-o.

„Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 970,63 lei, debit principal, şi penalităţi de întârziere, de 0,02% pe zi, din debitul principal, calculate de la data scadenţei fiecărei facturi, până la data achitării. Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 50 lei, reprezentând taxă judiciară de timbru. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti”, a fost decizia magistraților potrivit spynews.ro.

Fotbalistul a decis să atace decizia, declarând apel, la Tribunalul București.

citește și...