FOTO. Cum arată fiica lui Ilie Năstase din căsătoria cu Amalia. Tânăra locuiește la Paris. ”Îmi este dor de România”

02.12.2021, 17:35
FOTO. Cum arată fiica lui Ilie Năstase din căsătoria cu Amalia. Tânăra locuiește la Paris. ”Îmi este dor de România”

Amalia și Ilie Năstase au două fiice, Alessia și Emma. Alessia studiază la Paris, unde urmează cursurile unei facultăți de prestigiu. Tânăra a transmis un  mesaj emoționant, cu ocazia Zilei Naționale.

Alessia, în vârstă de 18 ani, este fiica lui Ilie Năstase din căsătoria cu Amalia. Tânăra a plecat din România, pentru a-și continue studiile în Franța, la Parsons, o școală de artă și design.

Tânăra a absolvit liceul privat „Mark Twain Internațional School” din București.

Mesajul transmis de 1 decembrie

De 1 decembrie, Alessia a transmis un mesaj, dezvăluind că îi este dor de țară. Fiica tenismenului locuiește singură la Paris.

„Bună! Mă numesc Alessia Năstase, am 18 ani și sunt din București. Acum câteva luni am plecat la Paris, la facultate, la Parsons, și mă specializez în domeniul de art, media and technoloy, dar de când m-am mutat aici îmi este foarte dor de România și încerc să o aduc în fiecare lucrare de-a mea.

Îmi este dor de România pentru că acolo îmi este familia, acolo îmi sunt toți prietenii și, mai mult de atât, acolo am copilărit, și acolo mă simt acasă. La mulți ani, România! Te iubesc și de-abia aștept să mă întorc de sărbători.”, a spus tânăra, pentru emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.

Alessia Năstase, amintire cu tatăl sau

Întrebată despre cea mai pregnantă amintire cu tatăl tău,  Alessia Năstase a spus:

„Probabil de când eram mai mici și am locuit o vreme în Franța. Eu și sora mea ne-am născut acolo, iar din când în când părinții ne duceau acolo să ne arate unde ne-am născut.

Eu și tata ne luam bicicletele și ne plimbam pe străzile din Paris. Cred că asta este prima cea mai intensă amintire cu tata, când eram mică și aveam vreo 5-6 ani.

A doua ar fi reacția lui de la expoziție, când mi-a spus că nu se aștepta. Tata este, de obicei, mai reținut cu noi și nu prea ne zice pe față niște lucruri, trebuie mai degrabă să ne dăm noi seama.

Atunci când mi-a zis, am fost și eu șocată”, a spus tânăra, potrivit life.ro.

citește și...