Amalia Năstase, despre separarea de Ilie Năstase. ”Când am anunțat divorțul a fost cel mai greu”

28.05.2021, 14:18
Amalia Năstase, despre separarea de Ilie Năstase. ”Când am anunțat divorțul a fost cel mai greu”
Amalia Năstase, despre separarea de Ilie Năstase. ”Când am anunțat divorțul a fost cel mai greu”

Amalia Năstase și-a amintit de perioada în care a fost căsătorită cu Ilie Năstase și de divorțul de acesta.

Amalia Năstase a divorțat de Ilie Năstase în urmă cu peste zece ani. Din mariajul lor au rezultat două fete, Alessia și Emma. În anul 2016, Amalia Năstase s-a recăsătorit cu Răzvan Vasilescu, un om de afaceri cu care are un băiat pe nume Toma. Cu toate acestea, Amalia Năstase poartă în continuare, inclusiv în acte, numele fostului partener de viață, legendarul campion de tenis Ilie Năstase.

Invitată la podcastul realizat de Mihai petre, Amalia Năstase a mărturisit că i-a fost foarte greu atunci când a anunțat că divorțează de Ilie Năstase.

Amalia Năstase, despre separarea de Ilie Năstase. ”Nu mi-a fost ușor, dar știam că pot să încep de la zero”

Amalia Năstase a povestit cum a ajuns să-l cunoască pe marele campion la tenis Ilie Năstase: ”În joburile mele din timpul facultății, făceam sampling cu țigări și așa l-am întâlnit pe Ilie. Eram la Sting la concert și eu, cu tupeul meu de Rahova, m-am dus la toată lumea. El a zis ca nu fumează, dar pentru mine fumează. Și eu i-am zis: ”nu trebuie să fumați, nu fumați, că nu e bine”. El a a cerut numărul meu la cineva de pe acolo și de aici se știe ce a urmat. A durat doi ani până am fost împreună, dar pentru mine a fost o schimbare majoră. Să pleci din Rahova, nu neapărat era vorba de statutul financiar, cât de oamenii pe care-i întâlneam când eram cu el, niște oameni la care nu aș fi visat să ajung. Să pleci din Rahova și să ajungi să vorbești cu Robert de Niro”, a spus Amalia Năstase, relatează click.ro.

Despre divorțul de Ilie Năstase, Amalia Năstase a spus că a fost una dintre cele mai grele perioade din viața ei.

“Divorțul de Ilie a fost ca un roller coaster, erau niște munți de frică în fața mea. Mă gândeam ce fac, lumea din jur îmi zicea: ”unde te duci, ești nebună, ai copii!”. Nu mi-a fost ușor, dar știam că pot să încep de la zero. Am reușit să reconstruiesc și viața copiilor, și pe a mea. Când am anunțat divorțul a fost cel mai greu, era toată atenția pe mine. Am dat o scrisoare și gata. S-a terminat, nu am mai continuat. După ce nu mai ești bine ca și cuplu, o lași așa și gata. La câțiva ani după divorț am fost cu Alessia la o evaluare psihologică și doamna psiholog mi-a zis: ”Doamnă, copilul ăsta nu a trecut printr-un divorț”. După divorț, eu și Ilie am găsit modalități ca fetele să nu sufere după un scandal”, a mărturisit aceasta.

citește și...