Ilie Năstase, mândru tare de fiicele pe care le are cu Amalia Năstase. Ce spune despre Alessia și Emma

28.03.2021, 11:04
Ilie Năstase, mândru tare de fiicele pe care le are cu Amalia Năstase. Ce spune despre Alessia și Emma
Ilie Năstase, mândru tare de fiicele pe care le are cu Amalia Năstase. Ce spune despre Alessia și Emma

Fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase a vorbit despre cele două fete pe care le are din căsnicia cu Amalia Năstase.

Fostul mare campion la tenis Ilie Năstase a fost un mare cuceritor. Fostul jucător de tenis avut mare lipici la sexul frumos de-a lungul anilor. Legendarul sportiv are cinci mariaje la activ. Cea mai lungă căsnicie a acestuia a fost cu actrița americană Alexandra King. Ilie Năstase a fost căsătorit cu Dominique Grazia – cu care are o fiică, Nathalie, Alexandra King – împreună cu care are doi copii, Nicholas și Charlotte, Amalia Năstase – cu care are două fete, Alessia și Emma, Brigitte Sfăt și Ioana Simion.

Amalia Năstase a divoțat de Ilie Năstase în urmă cu zece ani.  În anul 2016, Amalia Năstase s-a recăsătorit cu Răzvan Vasilescu, un om de afaceri cu care are un băiat pe nume Toma.  Ilie Năstase a spus răspicat, pentru click.ro, că este foarte mândru de cele două fete pe care le are din mariajul cu Amalia Năstase.

Ilie Năstase, mândru tare de fiicele pe care le are cu Amalia Năstase. Alessia pleacă la studii în Franța, Emma este pasionată de fotbal

Fiica cea mare este elevă în clasa a XII-a și se pregătește să-și continue studiile la Paris. Alessia va pleca în luna august în Franța, unde a primit o bursă la o universitate de renume.

“Cum să mă simt altfel, decât mândru de fetele mele. Alessia desenează de la vârsta 3-4 ani. Eu am făcut ce a vrut ea. Nu am îndrumat-o către tenis. Când era mică, venea un profesor de două ori pe săptămână și făceau amândouă desen, însă celei mici nu-i plăcea. Ea e cu fotbalul acum, joacă în echipă școlii. Nu am emoții legat de cum se va descurca într-o țară străină, pentru că este o fată inteligentă, descurcăreață, plus că acolo avem prieteni. Deci nu este singură. Mama ei s-a ocupat de treaba asta, eu nici financiar nu pot spune că mă ocup, pentru ca ea are bursă, deci nu are prea mare nevoie de mine”, a declarat Ilie Năstase.

Emma, cealaltă fată pe care Ilie Năstase o are cu Amalia Năstase, este pasionată de fotbal. “Emma joacă foarte, bine am văzut-o pe teren, nu cred că își dorește să facă performanță. La școala la care învață i s-au prezentat mai multe opțiuni, dar ea a vrut în special fotbal. Mi se pare că fata fostului fotbalist Adrian Ilie este profesoară acolo”, a mai spus Ilie Năstase.

citește și...