FOTO / Cum arată fata cea mare a lui Alice Dumitrescu și Horia Brenciu! ”Sunt tare fericit că face parte din viața mea”

24.05.2021, 13:00
FOTO / Cum arată fata cea mare a lui Alice Dumitrescu și Horia Brenciu! ”Sunt tare fericit că face parte din viața mea”
FOTO / Cum arată fata cea mare a lui Alice Dumitrescu și Horia Brenciu! Împlinește 30 de ani

Horia Brenciu o aniversează pe fata cea mare a lui și a lui Alice Dumitrescu.

În mediul online, Horia Brenciu a dat publicității mai multe fotografii în care apare alături de Andreea. Aceasta este fiica pe care Alice Dumitrescu, soția artistuui, o are dintr-o căsnicie anterioară. Horia Brenciu are o relație specială cu Andreea, care este o tânără foarte atrăgătoare. De ziua de naștere a tinerei, Horia Brenciu a transmis un mesaj plin de emoție.

”In fotografiile astea sunt cu fiica-mea cea mare, Andreea. Împlinește azi 30 ani! ? Sunt tare fericit că face parte din viața mea. La mulți ani, dragostea mea cea frumoasa! ?”, a scris Horia Brenciu în mediul online.

Horia Brenciu, o familie fericită alături de Alice Dumitrescu

Horia Brenciu este cântăreț, a prezentat numeroase emisiuni și a fost jurat la diverse show-uri de talente. În plan personal, Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu. Cuplul are patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat în urmă cu ceva timp, Alice Dumitrescu povestea cum l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină partener de viață. ”Pe Horia l-am cunoscut în 1995, la TVR. Eram cu fiică-mea (Andreea) și l-am rugat să-i țină o predică (e punctul lui forte) în legătură cu rosul unghiilor. N-a ajutat la nimic, însă ne-a impresionat pe amândouă puterea lui de convingere.  L-am iubit din prima clipă, dar eu, fiind muuult mai mare decât el, nu am luat în calcul o altfel de relație. Mă uitam la el și nu-mi venea să cred cât de energetic, pozitiv, minunat este. Mă surprind și acum gândind același lucru”, mărturisea Alice Dumitrescu.

Horia Brenciu a dezvăluit că admiră foarte multe lucruri la soția sa, Alice Dumitrescu. ”Îi admir viața, cariera, realizările, toate îndeletnicirile pe care le are prin casă și în afara ei și aici mă refer în special la grădinărit. Îi admir forța și răbdarea cu care ne ține pe mine și pe cei 4 copiii ai noștri în frâu. O admir și o ador pentru toate momentele matinale când mă cheamă la micul dejun. Și cred că o să mai am multe de admirat la ea…”, a declarat artistul.

citește și...