FOTO. Cum arată Dana Săvuică în costum de baie la 51 de ani. Face furori la fel ca-n tinerețe

07.04.2021, 10:18
FOTO. Cum arată Dana Săvuică în costum de baie la 51 de ani. Face furori la fel ca-n tinerețe
Cum arată Dana Săvuică în costum de baie la 51 de ani. Face furori la fel ca-n tinerețe

În tinerețe făcea furori cu aparițiile ei în revistele pentru bărbați, însă Dana Săvuică este și acum o apariție năucitoare la cei 51 de ani pe care îi are. 

Dana Săvuică are 51 de ani, dar arată mai bine ca-n tinerețe. Pe măsură ce înaintează în vârstă, vedeta parcă înflorește. Arată senzațional de bine în costum de baie și nu pierde nicio ocazie să se afișeze astfel.

În prezent, Dana Săvuică se află într-o vacanță de vis în Kenya, acolo unde a făcut o adevărată paradă a costumelor de baie.

Dana Săvuică arată incredibil la 51 de ani

Într-un costum de baie colorat întreg, Dana și-a etalat formele de invidiat. La vârsta ei, blondina are sânii fermi, abdomenul plat și picioarele tonifiate, lucru care ar face invidioasă orice adolescentă.

Fosta vedetă Playboy a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă și ce eforturi face pentru a avea un trup perfect.

“Îmi întrețin silueta cu multă mișcare și diverse terapii non-invazive. Când eram model eram prea slabă, aveam 50 de kg la 1,75 metri înălțime. Acum am 63 de kg și aș vrea să mai slăbesc 3 kg, pe care le-am pus iarna asta. Eu mă ocup de aspectul meu fizic și este o întreținere constantă, indiferent de oră, sezon etc. Aceasta presupune mișcare, plimbări prin parc, plimbări cu bicicleta, sport, înot, dar nu trag de fiare”, povestea Dana Săvuică pentru Click!

“Am început și exerciții de yoga (pentru începători), plus stretching, alternând cu pedalări pe bicicletă medicinală și făcând în paralel exerciții de hula hoop. Alternez sezonier cu terapii minim invazive gen LPG, împachetări cu alge și alte aparate care slăbesc și tonifiază, ca Velashape. Pentru detoxifiere fac o cură în acest sens, de două ori pe an, dar țin și o cură cu ceai din plante naturale pentru slăbit. Toate acestea se îmbină armonios cu atitudinea pozitivă și multă creativitate, care pune accentul pe pasiunile mele. Încerc să elimin stresul, să fiu calmă și relaxată!”, a mai mărturisit Dana Săvuică.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dana Savuica (@danasavuica)

Dana Săvuică a fost una dintre modelele preferate ale Zinei Dumitrescu la Casa de modă Venus. Săvuică a fost unul dintre modelele Adesgo, între 1993 şi 1997, bucurându-se de pe atunci de succes.

 

citește și...