Dana Săvuică, detalii din vacanța în Egipt. ”Mi-a spus că dacă nu eram cu iubitul meu, m-ar fi luat de nevastă”

13.01.2021, 15:23
Dana Săvuică, detalii din vacanța în Egipt. ”Mi-a spus că dacă nu eram cu iubitul meu, m-ar fi luat de nevastă”

Dana Săvuică a povestit despre cum a petrecut în vacanța în Egipt, în care a fost de curând.

Dana Săvuică a format o familie alături de Răzvan Stanciu, însă mariajul lor a ajuns la final în urmă cu ceva timp. Cei doi au împreună o fată. Acum, blonda are un nou partener, împreună cu care a fost într-o vacanță în Egipt. Alături de cei doi au fost și două prietene. Dana Săvuică a povestit despre vacanța sa în Egipt la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV, unde a dezvăluit și cum un localnic i-a spus de față cu iubitul că ar fi luat-o de nevastă.

“Am fost cu două prietene și cu iubitul meu, care era să mă piardă. În deșert, în ultima zi a anului, călărind pe cămilă,am ajuns într-o zonă unde erau beduinii. Noaptea, astrologul se uita la mine și fără nicio jenă mi-a spus că dacă nu eram cu iubitul meu, m-ar fi luat de nevastă. Nu mă mai văd măritată. Am trecut prin asta, știu cum e. Dragostea poate fi hrănită cu respect, cu toleranță, dar cu relaxare”, a povestit Dana Săvuică.

Ce spunea Dana Săvuică despre divorț

Dana Săvuică a divorțat de Răzvan Stanciu după 26 de ani de căsnicie.  Despre mariajul său și despre divorț a făcut blonda declarații într-un interviu pe care l-a acordat în urmă cu ceva timp pentru okmagazine.ro.

”Eu am vrut să divorţez. Eu sunt Vărsător, sunt foarte loială şi ţin cu dinţii de ideea de-a face totul ca să fie bine, mai ales pentru cei din jurul meu. Am multă răbdare, dar în momentul în care văd că toate uşile mi se închid sau că nu mai există nicio soluţie, tai răul de la rădăcină şi plec”, a afirmat vedeta.

”Eu, după divorţ, n-am rămas înrăită. Am ieşit din acea căsnicie cu pofta de-a experimenta viaţa în continuare, cu pofta de-a iubi din nou. Dar mi-a trebuit o perioadă în care să mă curăţ de tot ce a fost rău în trecut şi să intru într-un nou capitol al vieţii mele”, a mai spus ea.

 

citește și...