Câte kilograme are Dana Săvuică. ”Aș vrea să mai slăbesc 3 kg, pe care le-am pus iarna asta”

04.03.2021, 13:58
Câte kilograme are Dana Săvuică. ”Aș vrea să mai slăbesc 3 kg, pe care le-am pus iarna asta”
Câte kilograme are Dana Săvuică. ”Aș vrea să mai slăbesc 3 kg, pe care le-am pus iarna asta”

Fostul model Dana Săvuică a dezvăluit câte kilograme are. Vedeta a afirmat că ar mai vrea să scadă în greutate.

Dana Săvuică, prima româncă care a pozat pentru revista ”Playboy”, are 51 de ani, dar se ține extaordinar de bine. Vedeta are un trup cu forme foarte bine conturate. Aceasta a dezvăluit ce greutate are în prezent, dar și cum reușește să se mențină în formă.

“Îmi întrețin silueta cu multă mișcare și diverse terapii non-invazive. Când eram model eram prea slabă, aveam 50 de kg la 1,75 metri înălțime. Acum am 63 de kg și aș vrea să mai slăbesc 3 kg, pe care le-am pus iarna asta. Eu mă ocup de aspectul meu fizic și este o întreținere constantă, indiferent de oră, sezon etc. Aceasta presupune mișcare, plimbări prin parc, plimbări cu bicicleta, sport, înot, dar nu trag de fiare”, a explicat Dana Săvuică pentru click.ro.

“Am început și exerciții de yoga, plus stretching, alternând cu pedalări pe bicicletă medicinală și făcând în paralel exerciții de hula hoop. Alternez sezonier cu terapii minim invazive, împachetări cu alge și alte aparate care slăbesc și tonifiază. Pentru detoxifiere fac o cură în acest sens, de două ori pe an, dar țin și o cură cu ceai din plante naturale pentru slăbit”, a detaliat aceasta.

Dana Săvuică a divorțat după 26 de ani de căsnicie

Dana Săvuică a format o familie alături de Răzvan Stanciu, însă mariajul lor a ajuns la final. Cei doi au împreună o fată. Acum, blonda are un nou partener. Dana Săvuică a divorțat de Răzvan Stanciu după 26 de ani de căsnicie.  Despre mariajul său și despre divorț a făcut blonda declarații într-un interviu pe care l-a acordat în urmă cu ceva timp pentru okmagazine.ro.

”Eu am vrut să divorţez. Eu sunt Vărsător, sunt foarte loială şi ţin cu dinţii de ideea de-a face totul ca să fie bine, mai ales pentru cei din jurul meu. Am multă răbdare, dar în momentul în care văd că toate uşile mi se închid sau că nu mai există nicio soluţie, tai răul de la rădăcină şi plec”, a afirmat vedeta.

”Eu, după divorţ, n-am rămas înrăită. Am ieşit din acea căsnicie cu pofta de-a experimenta viaţa în continuare, cu pofta de-a iubi din nou. Dar mi-a trebuit o perioadă în care să mă curăţ de tot ce a fost rău în trecut şi să intru într-un nou capitol al vieţii mele”, a mai spus ea.

citește și...