FOTO / Cum arată Claudia Pavel în costum de baie. Cântăreața și-a etalat formele la mare

02.09.2021, 10:07
FOTO / Cum arată Claudia Pavel în costum de baie. Cântăreața și-a etalat formele la mare
FOTO / Cum arată Claudia Pavel în costum de baie. Cântăreața și-a etalat formele la mare

Cântăreața Claudia Pavel, alias Cream, și-a etalat formele în costum de baie la mare. Artista, în vârstă de 36 de ani, face furori  la plajă. Are o siluetă fără reproș și un corp de vis, după cum se poate vedea și din fotografiile pe care aceasta le-a postat pe contul său de pe o rețea de socializare, unde primește like după like.

Claudia Pavel, alias Cream, este una dintre cele mai sexy vedete de pe scena muzicală din România. La vârsta de 15 ani, Claudia Pavel și-a făcut debutul pe scena muzicală din România alături de grupul Candy. Ulterior, Claudia Pavel  a decis să se îndrepte către o carieră solo și s-a lansat sub titulatura “Cream” în anul 2002.

În plan personal, Claudia Pavel este mama unui băiețel care se numește Noah.

Cum arată Claudia Pavel în costum de baie. E super provocatoare

În imaginile postate în mediul online, Claudia Pavel apare în costum de baie, în divertse ipostaze care îi scot în evidență formele atrăgătoare.

Claudia Pavel se poate lăuda cu o siluetă ireproșabilă, bust atrăgător, posterior ferm și bombat și picioare foarte tonifiate.

Claudia Pavel, detalii din viața sentimentală. ”Eu nu am zis că sunt singură, sunt doar liberă”

Cântăreața Claudia Pavel a afirmat, la o emisiune de televiziune, că nu este singură, ci că este doar liberă. De asemenea, aceasta a mai afirmat că în această perioadă de criză provocată de pandemia de coronavirus nu este tocmai una potrivită pentru a începe o relație amoroasă. „Eu nu am zis că sunt singură, sunt doar liberă, ceea ce este minunat. Este o exprimare foarte greșită. Timpul este foarte important, și să i-l oferi cuiva care nu merită, nu este ok. Eu iubesc bărbații, îmi place să petrec timp cu ei, dar nu sunt o prioritate. Nici condițiile actuale nu ne ajută. Când te vezi cu unul, trebuie să îi faci testul de Covid. Nu sunt vremuri de început de relație. Dacă știi să îți faci viața frumoasă, ți-o faci, indiferent de situație. Important este să nu îți cauți belele”, a declarat Claudia Pavel.

„Momentul în care e să se întâmple, lucrurile se așează foarte natural. Eu sunt foarte asumata. Dacă chiar voiam să mă căsătoresc, crezi că nu reușeam? Nu știi ce îți rezervă viața. Poate azi vorbesc prostii și mâine mă îndrăgostesc lulea”, a mai spus cântăreața.

citește și...