Reacția Claudiei Pavel după ce Cătălin Cazacu a spus că a avut o relație cu ea! ‘Sigur a fost…’ EXCLUSIV

14.02.2020, 17:20
Reacția Claudiei Pavel după ce Cătălin Cazacu a spus că a avut o relație cu ea! 'Sigur a fost...' EXCLUSIV
Reacția Claudiei Pavel după ce Cătălin Cazacu a spus că a avut o relație cu ea! 'Sigur a fost...' EXCLUSIV

În 2018, Claudia Pavel și Cătălin Cazacu s-au numărat printre concurenții show-ului Exatlon de la Kanal D.

Reacția Claudiei Pavel după ce Cătălin Cazacu a spus că a avut o relație cu ea! ‘Sigur a fost…’

La vremea respectivă, s-a speculat că cei doi ar fi avut o relație amoroasă, deși Cazacu avea acasă o iubită, pe Anna Roman. Solista și motociclistul și-au expus atracția în văzul tuturor, ei fiind protagoniștii mai multor scene indecente la Exatlon.

Supărată că a fost înșelată cu Claudia Pavel, Anna a decis să rupă relația cu acesta și să plece din casa lui. Claudia Pavel a fost catalogată drept ca ‘stricătoare de relații’, cu toate că niciunul dintre cei doi nu au recunoscut că au avut o relație mai apropiată în timpul emisiunii.

Cel care a rupt tăcerea, recent, despre ce s-a întâmplat între ei în show-ul de la Kanal D, a fost Cătălin Cazacu. Prezentatorul tv a recunoscut, fără rețineri, la 2 ani de la emisiunea Exatlon, că a avut o relație cu Claudia Pavel. El i-a recunoscut lui Cătălin Măruță că solista a fost iubita lui: ‘Nu e secret că am dormit împreună’. 

În schimb, Claudia Pavel a avut o reacție surprinzătoare referitoare la declarația lui Cătălin. Cântăreața susține că totul a fost glumă din partea acestuia și că singura relație pe care au avut-o a fost strict de prietenie.

‘Poftim? Cum să zică așa ceva? A glumit, cred că a glumit. Sigur a fost caterincă. Suntem prieteni, ce naiba! Au fost glumele lui Măruță’, ne-a declarat Claudia Pavel, în exclusivitate.

citește și...