FOTO | Ce face și cum arată Selena, la 17 ani de la plecarea din trupa Candy

15.11.2019, 12:11
FOTO | Ce face și cum arată Selena, la 17 ani de la plecarea din trupa Candy
Ce face și cum arată Selena, la 17 ani de la plecarea din trupa Candy

Selena făcea furori la începuturile anilor 2000, atunci când cânta alături de Giulia Anghelescu și Claudia Pavel. Au trecut 17 ani de când a plecat din trupa Candy, iar viața ei s-a schimbat radical.

Elena Vasilache s-a schimbat total, la 17 ani de când cucerea publicul din România cu trupa Candy. 

Dacă fostele sale colege Giulia Anghelescu și Claudia Pavel au rămas până în prezent în lumina reflectoarelor, Selena a ieșit, ușor-ușor, din viața publică și apoi a părăsit România. 

Ce face și cum arată Selena, la 17 ani de la plecarea din trupa Candy

În 2012, Elena a plecat în Marea Britanie, unde locuiește și în prezent. Pe vremea aceea făcea parte din trupa Hot Casandra, alături de iubitul ei, Paul Ballo. 

Blondina a continuat să cânte, din când în când, la evenimente private din Londra, însă a început o carieră în domeniul organizării de evenimente.

„Mi-am dorit dintotdeauna să locuiesc într-o altă țară, să văd cum este. Pur și simplu, am plecat, fără să mă gândesc prea mult. Acum Londra aproape ca a devenit orașul meu. Îmi place că nu se fumează nicăieri în localuri, în schimb poți bea liniștit un cocktail la un musical. E un oraș minunat, dar greoi pentru mulți. Eu însă îi sunt foarte îngăduitoare”, a povestit Selena în urmă cu mai mulți ani. 

La 33 de ani, artista și-a păstrat silueta și zâmbetul din vremea adolescenței neschimbate, iar fanii îi apreciază fiecare fotografie de pe rețelele sociale. 

 

citește și...