FOTO. Cum arată centrul de bătrâni în care este internată Mioara Roman. Totul abundă de lux

06.04.2021, 15:46
FOTO. Cum arată centrul de bătrâni în care este internată Mioara Roman. Totul abundă de lux
FOTO. Cum arată centrul de bătrâni în care este internată Mioara Roman. Totul abundă de lux

În ultima perioadă, Mioara Roman s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, iar fiicele ei, Oana și Catinca Roman, au decis ca mama lor să fie internată timp de o lună într-un centru pentru vârstnici.

Oana Roman a fost acuzată, în repetate rânduri, că și-a dus mama la azil pentru a nu mai avea o grijă în plus. Sătulă până peste cap, vedeta le-a arătat tuturor cum arată centrul de bătrâni în care este internată Mioara Roman.

Mioara Roman face recuperare la un centru medical de lux

În plus, a dezvăluit câți bani plătește pentru ca fosta soție a lui Petre Roman să aibă parte de toate tratamentele inovatoare. Oana Roman a explicat că mama ei face terapii de ultimă generație pentru problemele de sănătate pe care le are.

Pe Instagram, Oana a spart gheața și a arătat imagini din locul în care este internată mama sa. În imaginile prezentate de vedetă se poate observa că Mioara Roman are parte de tot confortul.

“Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil. Este ca un hotel de cinci stele. Nu are nicio legătură cu conceptul comunist când ne gândim la un azil. Oamenii aceia trăiesc în condiții de cinci stele. Au etaj special pentru cei care nu se pot deplasa. Nu e azil. Este un centru care livrează și astfel de servicii. Mama va sta o lună, dacă mai este nevoie va mai veni acasă, și după 1-2 săptămâni va merge iar până își va îmbunătăți starea. Pentru ea e ca o vacanță pentru că de un an nu a mai ieșit nicăieri. Am protejat-o foarte mult”, a spus Oana Roman în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Cât plătește Oana Roman pentru serviciile mamei sale

Oana Roman a recunoscut că a plătit o sumă enormă pentru ca mama ei să fie internată la acel centru medical. Tratatamentele Mioarei Roman costă între 2.500 și 4.000 de euro.

“Centrul este la 10 minute de casa mea. E foarte încântată și îmi zice mereu când o sun că o tratează ca pe o regină. Cei de acolo știu cine este mama și spun că sunt impresionați. Este lux, ca un resort de cinci stele. Am vrut pentru ea să primească îngrijirile cele mai bune. Nu știu exact cum i-au făcut programul, ei fac totul foarte organizat”, a mai spus Oana Roman despre mama ei.

citește și...