FOTO. Cum arată campioana națională la bikini fitness. Are doar 19 ani

03.12.2021, 23:35
FOTO. Cum arată campioana națională la bikini fitness. Are doar 19 ani
Maria Nedelcu are cel mai lucrat corp din România! Tânăra are 19 ani, este din Deva și este campioană naţională la fitness la juniori și vicecampioană naţională la seniori.
Sportiva și-a început cariera la doar 9 ani, atunci când a luat cursuri de Karate, însă a renunțat după ce a ratat participarea în repetate rânduri la Campionatul Mondial. Însă, românca a luat-o de la zero și și-a făcut o carieră în kickboxing, acolo unde este campioană națională.
„Am început cu sportul de la 9 ani. Am făcut șase ani de performanță Karate Shotokan. Când a urmat să merg la Mondiale, nu am putut să merg pentru că mamei mele îi era teamă de accidentele cu avionul. Am ratat șansa asta de vreo trei ori. M-am demoralizat și m-am lăsat. Și atunci am aflat de kickbox, pe care îl fac de patru ani. În kickbox sunt campionă națională, am reușit să obțin și o centură. Am multe meciuri în spate și la profesioniști. De un an fac fitness de capul meu. Nu am instructor, iar de patru luni merg la Fitintense”, a povestit Maria Nedelcu, pentru „Ziar de Hunedoara”.

Campioană națională la juniori și vicecampioana țării la seniori

Deși s-a făcut remarcată în kickboxing, fitness-ul i-a adus cele mai mari satisfacții.
Maria Nedelcu, a devenit campioană europeană la categoria Junior Women’s Bikini 16-20 ani, sub 166 cm.

Ediția din acest an a Campionatelor Europene de Bodybuilding și Fitness – Juniori, Seniori și Masters s-a desfășurat în mai 2021 în localitatea spaniolă Santa Susanna.

„Mi-am îndeplinit visul obținând titlul de campioană europeană”

Maria Nedelcu, a cucerit și medalia de bronz la categoria Women’s Bikini sub 166 cm Senioare, în cadrul Campionatelor Europene de Bodybuilding și Fitness – Juniori, Seniori și Masters, desfășurate în perioada 13-17 mai în localitatea spaniolă Santa Susann

„Salutări tuturor! Mă bucur să revin cu postarea care ar fi trebuit să o fac acum o săptămână și ceva ,însă am fost complet deconectată de tot ce înseamnă social media  nici nu știu cu ce să încep,defapt, încep prin A MULȚUMI tuturor celor care m au susținut și ajutat pe toată perioada pregătirii, sunteți minunați, știu că am spus că mi-am îndeplinit visul obținând titlul de campioană europeană, dar acesta este CEL MAI MARE VIS care a devenit realitate Mulțumesc lui Dumnezeu pot spune că a fost cea mai dificilă pregătire de până acum. având în vedere că a durat 10 săptămâni. Cu toate acestea, eu împreună cu antrenorul meu am făcut o treaba excelență. Nu am cuvinte să va descriu sentimentul în care am ascultat imnul României din nou la un Campionat atât de puternic! Vreau pe această cale să felicit tot lotul României care au participat la această competiție,mulțumim Federației Române de Culturismn și Fitness pentru toate eforturile depuse că noi să avem cele mai bune condiții! Și nu in ultimul rând Mulțumesc echipei pentru sponsorizarea cu cele mai bune suplimente”, a spus Maria Nedelcu pe Instagram.

citește și...