Povestea fostei gimnaste din România care a devenit una dintre cele mai bune dentiste din Marea Britanie: „Am fost campioană națională”

29.11.2021, 15:47

Elena Irimia este una dintre româncele apreciate din Marea Britanie. Fosta gimnastă a primit de curând nominalizarea la ,,The Dentristy Awards 2021″, numărându-se în topul celor 10 finaliști din peste 2.000 de candidați.

Elena este specializată pe parodontologie, cosmetică dentară și laseroterapie. Medicul se ocupa de peste 7.500 de pacienți, dintre care în jur de 2.000 sunt români.

Elena Irimia a fost campioană națională la săritura cu prăjină în urmă cu 15 ani. Drumul său a luat altă traiectorie din cauza unor accidentări, fiind nevoită să renunțe la sport. Ulterior, fosta gimnasta s-a axat mai mult pe medicina dentară.

Elena Irimia devenit medic de succes

„Am fost campioană națională, am deținut chiar un record național la săritura cu prăjina. Le-am cunoscut pe Daniela Șofronie, Cătălina Ponor. Cu ele participam la competiții și antrenamente.

Lumea gimnasticii nu este una ușoară, iar pe parcurs au apărut tot felul de accidentări și a trebuie să mă reorientez”, a povestit Elena Irimia pentru FANATIK.

Tânăra, în vârstă de 32 de ani, și-a terminat studiile la Universitatea Carol Davila, iar în anul 2014 a decis să plece în Anglia.

Elena Irimia: „Am fost jurizată de cei mai buni medici din Marea Britanie”

Recent, Elena a mărturisit că este mândră de faptul că este singura româncă ajunsă printre cei 10 finaliști.

„Gala celor mai buni dentiști a avut loc săptămâna trecută. Emoțiile au fost destul de mari. Am trecut printr-o competiție a celor mai dificile cazuri clinice, iar juriul a fost format din cei mai buni medici din Marea Britanie.

A fost o onoare pentru mine și mă bucur că am reușit să ajung atât de departe. Acum îmi doresc să deschid cât mai repede propriul meu cabinet. Am deja toate aprobările necesare. Mai sunt doar câteva mici chestiuni de pus la punct”, a încheiat Elena.

 

 

 

 

citește și...