FOTO / Cum arată Andreea Tonciu naturală. Au curs comentariile!

09.10.2022, 10:55
FOTO / Cum arată Andreea Tonciu naturală. Au curs comentariile!
Cum arată Andreea Tonciu naturală

Andreea Tonciu a dat publicității, în mediul online, o fotografie în care apare total nefardată. Aceasta i-a întrebat pe fanii săi de pe rețelele de socializare ce părere au despre ea așa cum arată naturală. Comentarile intenauților au apărut imediat, aceștia spunându-și părerea fără prea multe rețineri.

Pe contul său de pe o rețea de socializare, Andreea Tonciu a postat o fotografie în care apara așa cum arată fără machiaj.

Bruneta s-a afișat sută la sută naturală.

Cum arată Andreea Tonciu naturală. ”Naturală ești și când renunți la filtre”

”O poza naturala pentru voi dragilor❤️ Ce parere aveti?”, i-a întrebat Andreea Tonciu pe cei care îi umăresc activitatea în mediul online.

Internauții au comentat imediat la postarea brunetei: ”Așa da, ești frumoasă!”, ”Super!”, ”Frumusețe de femeie”, ”Superbă”, Avem o părere extraordinară”, ”Naturală ești și când renunți la filtre”, ”Da da, naturala cu faceapp”, ”Naturala erai când aveai nasul de 20 cm records”, ”Ești superba Andreea…offf ce lume răutăcioasă…fiecare este frumos in felul lui!!”, ”Ești foarte frumoasa așa naturală!”, ”Tot sexy ai ramas”.

Andreea Tonciu este căsătorită și are un copil

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță pe nume Rebecca. Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au fost cununați de cuplul Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf. Invitată la emisiunea online ”Detectorul de minciuni”, moderată de Oana Radu, Andreea Tonciu a vorbit, printre altele, despre infidelitate, și a explicat cum ar reacționa în cazul în care ar afla că a fost înșelată.

„Nu știu! Sunt fata bună știi… nu știu dacă l-aș ierta pe moment. Bineînțeles că ce ar porni… îți dai seama taifunul ala care n-a fost în viața lui! Nu știu dacă l-aș ierta pe moment, dar îți dai seama că la fiecare ceartă se reamintește… (…) Mie nu mi s-a întâmplat asta niciodată și nici nu vreau să mi se întâmple și acum, pe bune, ce bărbat să fii să îți aduci o femeie în casa în care stai cu nevasta. Îți dai seama că m-ar apuca dracii. Știi ce am învățat? Nu aș bate-o pe aia, de ce? Că sunt persoana publică și după o să îmi ceară bani așa că mai bine stau în banca mea. Dacă aș avea o putere, cred că aș tunde-o cu mașina că să nu își poată pună extensii”, a declarat Andreea Tonciu, notează wowbiz.ro.

 

Despre cum s-a schimbat viața sa de când a devenit soție și mamă, Andreea Tonciu a spus: ”M-a schimbat foarte mult. Nu mai sunt eu Tonciu cea nebună. Sunt într-adevăr nebună, dar nu mai am nebunia aceea. Sunt mult mai liniștită, de exemplu, nu pot pleca departe de familie mult timp. Pentru mine, contează foarte mult să fiu lângă Rebecca și nu mai pot să fac ceea ce făceam în trecut, e o barieră acum care s-a lăsat în jos”.

citește și...