Cum arăta Andreea Marin în urmă cu 25 de ani. ”Nu știu când a trecut timpul, nici nu-l simt aspru cu mine”

30.09.2020, 09:30
Cum arăta Andreea Marin în urmă cu 25 de ani. ”Nu știu când a trecut timpul, nici nu-l simt aspru cu mine”
FOTO / Cum arăta Andreea Marin în urmă cu 25 de ani. ”Nu știu când a trecut timpul, nici nu-l simt aspru cu mine”

Andreea Marin și-a amintit de o perioadă extrem de importantă din viața ei în televiziune. Aceasta a dat publicității câteva imagini din urmă cu 25 de ani, de pe vremea când făcea reportaje de la premiile Oscar.

În urmă cu 25 de ani, Andreea Marin transmitea de la Los Angeles informații despre decernarea premiilor Oscar, de la Los Angeles. Despre acea perioadă din viața ei și-a amintit vedeta, care a dat publicității și câteva imagini de colecție de atunci. De asemenea, Andreea Marin a publicat și fotografii în care apare în studioul stirilor TVR așa cum arată azi acesta.

”În studioul știrilor din TVR  de azi și tot la știri, dar acum un sfert de secol (la propriu, nu e o metaforă!), când transmiteam de pe covorul roșu al Premiilor Oscar către Jurnalul de seară prezentat de Mircea Radu.

Nu știu când a trecut timpul, nici nu-l simt aspru cu mine și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mă ține cu spiritul tânăr. Decorul noii mele emisiuni, “Nu există nu se poate! cu Andreea Marin”, e aproape gata, ultimele elemente de decor au sosit din străinătate (cu emoții că nu vor ajunge la timp, că așa e pe timp de pandemie ?, dar am avut noroc), la sfârșitul săptămanii facem primele probe în platou!

Multe filmări pe teren ne-au dus deja în viețile și inimile protagoniștilor emisiunii și abia aștept să îi aveți că oaspeți în casele voastre, sunt oameni care va vor inspira, vă vor aduce speranță, zâmbet, bucurie de a trăi frumos și demn, idei indrăznete, prospețime!

Dați vestea mai departe, mi-ar plăcea să ne revedem pe micul ecran și acum cu inimă plină, ca și acum mai bine de 25 de ani, când eram… ANDREEA piticot la TVR Iași”, a spus vedeta.

Înainte de a intra în televiziune, Andreea Marin se pregătea să devină informatician

Andreea Marin și-a anunțat fanii că o vor revedea pe micile ecramne, cu noua emisiune, peste două săptămâni., însă a dezvăluit că înainte de a ajunge în televiziune se pregătea pentru o cu totul altă profesie, și anume cea de informatician.

”De astăzi, mai sunt exact două săptămani și mă întorc… acasă! Televiziunea unde pot spune că m-am născut în nouă mea meserie  (mă pregăteam pe atunci să devin informatician) este cea în care am cunoscut sentimentul de familie atâția ani frumoși și buni. Ea a trecut prin vremuri complicate, eu la fel, acum ne regăsim.

Ce rămane în suflet, nu se uită o viață. Ne vedem peste două săptămani, pe 12 octombrie, înainte de știri, la ora 18, la TVR2 , va fi prima zi când voi păși din nou în casele voastre. Și de atunci, în fiecare seară de luni până joi, va fi o oră a noastră, împreună, o aștept cu drag!”, le-a transmis Andreea Marin celor care o urmăresc pe rețelelel de socializare.

citește și...