FOTO / Cum arată Andreea Bănică fără pic de fard. Cum au reacționat cei care au văzut-o

16.04.2021, 17:05
FOTO / Cum arată Andreea Bănică fără pic de fard. Cum au reacționat cei care au văzut-o
FOTO / Cum arată Andreea Bănică fără pic de fard. Cum au reacționat cei care au văzut-o

Cântăreața Andreea Bănică s-a afișat fără pic de fard în fața fanilor săi din mediul online. Reacțiile internauților au apărut instant.

Andreea Bănică a postat, pe contul ei de socializare, o fotografie în care apare fără pic de machiaj pe chip. ”Ziua aia buna, cand poti sa iesi din casa nemachiata ??”, a scris artista în dreptul imaginii.

Postarea Andreei Bănică a atras numeroase comentarii din partea celor care îi urmăresc activitatea pe rețeele de socializare. ”Frumusețe naturală, superba! Frumoasa toată și cap și corp și picioare!O minune de fata!”, ”Tu ești frumoasă oricum, și machiată, și nemachiată”, ”Vă stă bine așa naturală”, ”Ești foarte frumoasă”, ”Atât de natural și frumos”, ”Oricum arăți bine”, ”Îmi place cum arăți și cu machiaj și fără”, ”Esti superbă oricum, Andreea dragă! Nemachiata ești și mai frumoasă!”, ”Frumoasă, naturală și cum mult bun simț”, ”Ești foarte frumoasă și nemachiată”, ”Arată super”, ”Foarte frumoasa nemachiata, asa naturala, altele sunt așa de frumoase machiate și când da machiajul jos, te sperii de ele!”, ”Ești atât de frumoasă mai ales nemachiată”, i-au transmis internauții Andreei Bănică.

Andreea Bănică formează un cuplu cu Lucian Mitrea, cu care are doi copii

Andreea Bănică formează o familie cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul s-a născut în luna noiembrie a anului 2016. Fetița cuplului, Sofia, a împlinit 11 ani anul trecut. Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 23 de ani, iar anul trecut, în luna iunie, au sărbătorit 12 ani de căsnicie.

Artista a explicat că dacă cu ani în urmă neînțelegerile în cuplu erau legate de cariera sa profesională, dar fiind că Lucian i-a fost impresar, acum motivul discuțiilor dintre ei este legat de cei doi copii ai lor.

„Ei, dacă înainte certurile noastre erau din cauza meseriei (eu artist, el managerul meu), acum sunt legate doar de copii. Avem opinii diferite. Păreri pro și contra, dar ne certăm pe WhatsApp. Lăsăm unul de la altul. Așa este într-o căsnicie. Iubire multă”, a detaliat Andreea Bănică de curând.

citește și...