FOTO. Cum a reușit să slăbească Oana Roman atât de mult. Dieta pe care a ținut-o cu strictețe

13.10.2020, 19:06
FOTO. Cum a reușit să slăbească Oana Roman atât de mult. Dieta pe care a ținut-o cu strictețe
Cum a reușit să slăbească Oana Roman atât de mult. Dieta pe care a ținut-o cu strictețe

În ultima perioadă, Oana Roman parcă înfloreşte şi arată mai bine decât oricând. Vedeta a reușit să slăbească kilograme bune, iar toată lumea se întreabă care este dieta-minune ce a ajutat-o.

Oana Roman arată din ce în ce mai bine

Anul 2020 a fost unul de bun augur pentru Oana Roman! Fiica lui Petre Roman a slăbit extrem de mult. Noua siluetă îi permite acum să poarte rochii mulate și fuste scurte. În ultimele luni, ea a dat jos peste 10 kilograme, iar acest lucru se vede cu ochiul liber în imaginile postate de vedetă pe Instagram.

Oana Roman a mărturisit că nu și-a micșorat stomacul și nici nu a apelat la ajutorul unui nutriționist. Aceasta a dezvăluit cum a reușit să ajungă la performanța de a avea trupul mult visat. A ținut cu strictețe o dietă inventată de ea și a apelat la diverse proceduri de remodelare corporală.

Ce dietă a ținut

Dacă pe vremuri Oana ezita să poarte ținute mulate și decoltate, de când a slăbit Oana este mult mai dezinvoltă.

‘Am reuşit să slăbesc cu două lucruri: ţin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură în sensul în care mănânc din toate, dar foarte puţin. Practic, mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineaţa, la prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură şi seara, în general, nu prea mai mănânc nimic’, a explicat Oana Roman.

‘Totul a început în noiembrie 2019, când am început o colaborare cu o clinică din Ploieşti care face proceduri de remodelare corporală, cu aparate extrem de performante. O dată pe săptămână merg la această clinică şi urmez două proceduri: criolipoliză Cooltech Define şi Vela Shape III’, a mai spus vedeta.

citește și...