FOTO / Cristina Spătar, în costum de baie. Vedeta se prezintă fabulos la 50 de ani!

20.06.2022, 10:48
FOTO / Cristina Spătar, în costum de baie. Vedeta se prezintă fabulos la 50 de ani!
FOTO / Cristina Spătarr, în costum de baie. Vedeta se prezintă fabulos la 50 de ani!

Cântăreața Cristina Spătar se află în vacanță în Italia. Artista a postat, pe contul său de pe o rețea de socializare, câteva fotografii din vacanță. În unele imagini, vedeta apare la plajă, în costum de baie. Cristina Spătar, în vâstă de 50 de ani, afișează o siluetă de vis și un trup cu forme de invidiat, primind numeroase aprecieri pentru felul în care arată.

În imaginile făcute publice pe contul său de socializare, Cristina Spătar apare la plajă, îmbrăcată într-un costum de baie de culoare roșie, din două piese, care îi vine foarte bine.

La 50 de ani, artista este într-o formă fizică bună și arată spectaculos. Ae o siluetă ireproșabilă și un trup cu forme foarte bine conturate.

Cristina Spătar, în costum de baie. A primit numeroase aprecieri

Apariția Cristinei Spătar în costum de baie a fost apreciată de internauți, care au dat like după like postării respective.

”Preferata mea”, ”O frumoasă”, Superbă”, ”Super”, ”Arăți superb”, ”Super frumoasă! Ești minunată! Ai un corp perfect!”, ”Frumoasă”, ”Ce corp frumos ai”, ”Mult mai mult decât frumoasa fabulos de frumoasă”, ”Prințesă”, a fost complimentată Cristina Spătar.

Cristina Spătar are doi copii

Cristina Spătar a fost căsătorită cu Alin Ionescu. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, Aida și Albert.  Cristina Spătar a avut o relație cu Tiberiu Vărzaru, în vârstă de 26 de ani. Tiberiu Vărzaru și Cristina Spătar și-au început relația încă din vara lui 2016, la câteva luni de la divorțul vedetei.

Cristina Spătar  a povestit, la postul de televiziune Antena Stars, prin ce tratamente chinuitoare a trecut înainte de a deveni mamă. “Cred că Dumnezeu, cum să spun eu, a avut pentru mine șansa asta și mă bucur mult, mult de tot că am reușit să îmi îndeplinesc visul. După moartea mamei mele, cel mai mare vis al meu a fost să devin mamă și când cei din Germania mi-au spus că nu pot deveni mamă decât cu ajutorul fertilizării, a fost un șoc. Nu aș fi putut deveni niciodată mamă fără fertilizare in vitro”, a declarat Cristina Spătar.

 

Artista a făcut nouă fertilizări in vitro. „Am făcut nouă fertilizări. Inclusiv doctorița mea mi-a spus că sunt foarte ambițioasă. Cine a trecut prin așa ceva, știe ce înseamnă. E foarte solicitant psihic. Te deformează, dacă vrei. Unele se îngrașă, altele slăbesc, unele capătă celulită. Hormonii aceia mi-au făcut cadou o mare celulită, dar nu m-a interesat la momentul respectiv. Mi-a fost foarte greu în perioada în care am născut. Într-adevăr, a existat depresie după nașterea copiilor, depresie specifică perioadei. După aceea a fost o perioadă foarte dureroasă puțin înainte de divorț și după divorț”, a mai mărturisit vedeta.

citește și...