FOTO. Cristina Șișcanu, imagine îndrăzneață pe Instagram! Soția lui Mădălin Ionescu s-a fotografiat într-o ipostază demnă de filmele pentru adulți

31.07.2020, 15:20
FOTO. Cristina Șișcanu, imagine îndrăzneață pe Instagram! Soția lui Mădălin Ionescu s-a fotografiat într-o ipostază demnă de filmele pentru adulți
Cristina Șișcanu, imagine indecentă pe Instagram

Cristina Șișcanu a aprins din nou spiritele pe rețelele de socializare! Soția fostului prezentator tv, Mădălin Ionescu, a postat pe Instagram o imagine demnă de filmele pentru adulți, însă fanii au criticat-o iar.

Cristina Șișcanu, imagine indecentă pe Instagram

Din acest motiv, Cristina Șișcanu și-a oprit comentariile la fotografia respectivă. De data aceasta, Cristina Șișcanu a publicat o imagine cu posteriorul la vedere, în timp ce stă urcată în brațele soțului său.

În plus, vedeta era îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, care îi scotea în evidență atuurile fizice de invidiat.

După ce a reușit să slăbească câteva kilograme bune, concurenta de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ a început să poarte ținute tot mai îndrăznețe. Ea nu ratează ocazia de a se poza în ținute sumare sau în costum de baie, pentru a-și etala formele apetisante.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Dor de vacanta ?

O postare distribuită de CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu) pe

Criticată pentru felul în care se îmbracă

Nu este prima dată când Cristina Șișcanu este criticată pentru aparițiile de pe rețelele de socializare. În vara lui 2018, Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu şi-au reînnoit jurămintele de nuntă, iar șatena a ales o vestimentație care i-a pus pe fanii ei pe jar.

Aceasta a purtat pantaloni din dantelă albă și o bluză largă, mai scurtă în față, iar admiratorii săi au criticat-o pentru felul în care a apărut în fața preotului.

La vremea respectivă, soția lui Mădălin Ionescu nu s-a putut abţine şi a răbufnit pe Instagram.

‘Am sufletul plin de tristețe. Românii sunt un popor atât de trist. E foarte târziu. Copilul meu cel mic doarme lângă mine și mă uit la ea și mă cuprinde neliniștea. Cum va crește într-o societate plină de atâta ură? Ce i se poate întâmplă unui om că să ajungă să jignească cu o ușurință greu de descris, doar așa stând pe canapea și butonând pe telefon?

De ce să execuți un suflet fără milă? Un suflet pe care nici nu l-ai cunoscut vreodată. Da, așa m-am îmbrăcat, consiliată fiind de specialiști în domeniu. Și mi-a plăcut! Nu este o rochie! Este o ținută alcătuită din bluzî și pantaloni. Cum să «urli» că se văd părțile intime când nu există așa ceva? Nici dacă aș fi ridicat bluza nu s-ar fi văzut vreo parte intimă! Cum să arunci cu noroi într-un om în ziua în care trăiește un eveniment fericit?! Și vorbim despre educație și pioșenie? Really? Atât de trist…’, spunea Cristina Şişcanu.

Cristina Șișcanu este căsătorită cu fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu de aproape 10 ani. Cei doi au împreună o fetiță, Petra. Aceasta este cea de-a doua căsnicie a ex-moderatorului tv. El mai are doi copii: Ștefania și Filip.

citește și...