Cristina Șișcanu și-a uimit soțul cu look-ul adoptat. ”Nu te-am recunoscut când veneai spre mine”

14.07.2020, 11:06
Cristina Șișcanu și-a uimit soțul cu look-ul adoptat. ”Nu te-am recunoscut când veneai spre mine”
Cristina Șișcanu și-a uimit soțul cu look-ul adoptat. ”Nu te-am recunoscut când veneai spre mine”

Jurnalista Cristina Șișcanu a făcut o schimbare de look care l-a luat prin surprindere până și pe partenerul ei de viață, Mădălin Ionescu.

Cristina Șișcanu a făcut o transformare de look, însă schimbarea este temporară. Aceasta s-a afișat în fața fanilor săi de pe rețelelel de socializare, dar și a soțului ei, fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu, cu o perucă de culoare mov deschis.

Partenerul ei de viață a fost extrem de surprins să o vadă astfel pe aceasta.


„Iubi, nu te-am recunoscut când veneai spre mine și nu știam cine vine așa hotărâtă spre mine. Eram singurel aici… m-am emoționant. M-am emoționat pentru că mi-am dat seama că îți stă bine în orice ipostază și că chiar arăți senzațional. O să te vopsești așa?”, a spus Mădălin Ionescu, potrivit wowbiz.ro.

„Nu, mai bine port peruci”, a venit răspunsul Cristinei Șișcanu.

 

Cum au reacționat fanii când au văzut-o cu perucă

Noul look al Cristinei Șișcanu a stârnit numeroase reacții în mediul online, acolo unde internauții și-au spus deschis părerea.

 

”Îți stă bine”, ”Ești foarte frumoasă”, ”Am crezut că ești Bianca Drăgușanu”, ”Superbă ești”, ”Nu știi ce să mai faci să ieși în evidență”, ”Nu vă stă bine”, ”Vă prinde foarte bine”, ”Ești de vis! Pari de 22 de ani cu părul lung și colorat”, ”Păpușă Barbie”, ”Nu te mai prosti așa”, ”Te întinerește”, ”Ferească Dumnezeu”, ”Ești groaznică cu acea perucă”, ”Fii naturală cum ești, nu te mai prosti”, ”Faci tot posibilul să te urâțești, iar tu ești frumoasă naturală”, i-au tgransmis internauții Cristinei Șișcanu.

E mama unei fetițe

Cristina Șișcanu este căsătorită de nouă ani cu fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu. Din căsnicia lor a rezultat o fetiță, Petra. Mădălin Ionescu mai are doi copii, Filip și Ștefania, dintr-un mariaj anterior.  Cristina Șișcanu a fost cea care s-a ocupat și de creșterea acestora.

citește și...