FOTO / Cristina Șișcanu, la mare. ”În ce fel te bronzezi cu costumul ăla de baie?”

20.07.2020, 12:07
FOTO / Cristina Șișcanu, la mare. ”În ce fel te bronzezi cu costumul ăla de baie?”
FOTO / Cristina Șișcanu, la mare. ”În ce fel te bronzezi cu costumul ăla de baie?”

Jurnalista Cristina Șișcanu s-a afișat într-un costum atipic la mare. Vedeta a stârnit vii controverse în mediul online.

Cristina Șișcanu este foarte mândră de felul în care arată, astfel că nu ratează ocazia de a se poza în ținute sumare sau în costum de baie, pentru a-și etala formele.

De curând, cristina Șișcanu și-a făcut o fotografie la malul mării. În imagine, jurnalista apare într-un costum de baie din două piese, însă ceea ce atrage atenția este faptul că parte de sus a costumului pare mai degrabă o bustieră. O acoperă de tot și are mâneci lungi.

Internauții au reacționat imediat

Apariția Cristinei Șișcanu la mare a stârnit numeroase cmentarii în mediul online. Internauții s-au grăbit să comenteze.

”În ce fel te bronzezi cu costumul ăla de baie?”, ”Ce frumos o să te bronzezi”, Costumul ăsta cred că este doar pentru poze, nu-i așa?”, ”Să te duci cu ruj și machiată la mare asta înseamnă să fii mafioată”, ”Arăți țiplă, Cristina”, ”Arățik beton”, ”Stai cam încordată în poza asta, parcă ești robot”, ”Prea îmbrăcată pentru mare”, ”ce costum de baie e ăsta? N-ai stil!”, ”Nu corespunde costumul de baie cu vremea”, ”Ce costum nașpa”, ”Mori de cald”, ”Costumul de baie nu e complet… îi lipsește blănița”,

”Ai dat-o în bară cu costumul ăsta”, ”Îmbrăcată și dezbrăcată… ori una, ori alta”, ”Nici nu respiră să țină burta suptă”, ”Costumul de baie, în partea de sus, nu arată așa bine, nu te avantajează”, ”Ești frumoasă, dar habar nu ai să te îmbraci”, ”Nu îți este cald?”, ”Cu un asemenea costum te vei bronza ca tractoriștii”, Ești varză”, ”Ce face tipa asta e doar băgare în seamă”,

”Așa costum urât…”, ”Nu mai știe și diva asta ce să facă să iasă în evidență”, ”Aruncă costumul că e oribil”, sunt o parte dintre mesajele pe care Cristina Șișcanu le-a primit de la cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Cristina Șișcanu este mama unei fetițe

Cristina Șișcanu este căsătorită de nouă ani cu fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu. Din căsnicia lor a rezultat o fetiță, Petra. Mădălin Ionescu mai are doi copii, Filip și Ștefania, dintr-un mariaj anterior.  Cristina Șișcanu a fost cea care s-a ocupat și de creșterea acestora.

citește și...