FOTO. Cristina Ich, apariție incendiară. Iubita lui Alex Pițurcă își etalează picioarele sexy în mediul online

02.02.2022, 21:44

Cristina Ich  s-a lăsat fotografiată într-o ipostază de-a dreptul incendiară. Iubita lui Alex Pițurcă  a apărut într-un costum de baie întreg, pe rețelele de socializare, făcând deliciul fanilor. Fotografia a strâns peste 16.000 de aprecieri și zeci de comentarii. Fanii au reacționat imediat. ”Picioare perfecte. Ești divină, draga mea!”; ”Ne-ai omorât definitiv”, sunt câteva dintre comentariile postate de fanii vedetei.

Cristina Ich este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute femei influencer din România. Aceasta are peste 700.000 de urmăritori pe Instagram. Influencerita împărtăseste absolut totul cu cei care o urmăresc, fie că este vorba despre viața sa personală, fie că este legat de partea profesională. Vedeta știe cum să fie mereu o femeie fatală, tocmai de aceea, toate aparițiile sale sunt foarte sexy.

De data aceasta, iubita lui Alex Pițurcă a încins internetul cu ultima sa postare din mediul virtual și asta pentru că a renunțat din nou la inhibiții. Îmbrăcată cu un costum de baie negru, întreg, vedeta și-a expus picioarele lungi, în mediul online.

”Picioare perfecte. Ești divină, draga mea!”

Fotografia a strâns peste 16.000 de aprecieri și zeci de comentarii. Fanii au reacționat imediat.

”Picioare perfecte. Ești divină, draga mea!”; ”Ne-ai omorât definitiv”, sunt câteva comentarii postate de fanii vedetei.

Christina Ich a trecut prin clipe de cosmar. Micuțul Noah nu s-a putut hrăni, a avut grețuri și febră de peste 40 de grade.

Momente de coșmar pentru Cristina Ich și Alex Pițurcă

Cristina Ich și-a dus băiatul la spital, în speranța că starea de sănătate a micuțului se va ameliora. Însă, lucurile nu s-au schimbat în bine la spital, copilul continuând să se simtă la fel de rău, motiv pentru care, Ich a luat decizia să își trateze copilul acasă. Prin urmare, copilul a continuat să se simtă la fel de rău, motiv pentru care, vedeta a luat decizia să își trateze copilul acasă.

Influencerita a decis să își trateze copilul singură, însă a fost extrem de criticată de mulți dintre cei care o urmăresc. Christina Ich a spus că tot ce contează pentru ea este ca micuțul ei să fie bine.

”Era leșinat, nu mai schița niciun cuvânt, niciun gest”

”Am avut câteva zile de coșmar. Mai ales că eu nu am avut probleme cu Noah până acum, colici, durere de burtă, nu era nimic îngrijorător. De data aceasta a ținut-o numai cu febră de 40, 41. M-am speriat atât de tare. M-am dus cu el la spital, i s-au făcut analize. Mi s-a zis că nu are nimic și că nu e caz de internare. Copilul putea să intre în convulsii, trei zile a vărsat. Am făcut tot ce e posibil și nu i-a trecut.

După care am luat decizia, singură, să-l bag pe perfuzii: glucoză, vitamina B și apoi antibiotic, să-l vitaminizez pentru tot ce a pierdut în zilele astea. Nu îmi mai păsa ce-mi spun ei, cam câte zile trebuie să-mi mai văd copilul nehrănit?

Era leșinat, nu mai schița niciun cuvânt, niciun gest, stătea în pat leșinat. M-am speriat îngrozitor. Nu e normal să aibă trei zile de febră și să stea nemâncat. Câteodată este bine să îți mai asculți și instinctul de mamă”, a spus Cristina Ich pe Instagram.

citește și...