FOTO. Cristina Belciu își dorește să îmbrace rochia de mireasă. ”Sunt niște discuții pe care o să le purtăm”

11.03.2022, 17:52

Cristina Belciu vrea să facă nuntă. Fotomodelul a dezvăluit recent că se vede îmbrăcată în rochie de mireasă.  Iubita fostului politician Cristian Boureanu radiază de fericire și face mai multe dezvăluiri într-un interviu. „Sunt niște idei pe care orice fetiță le are în minte de mică și cred că își proiectează în gând rochia de mireasă”, a spus iubita afaceristului.

Cristina Belciu a acordat primul interviu. Iubita lui Cristian Boureanu a vorbit despre iubire, dezvăluind cum vede iubirea și bărbatul perfect pentru ea.

Chiar dacă se află de patru luni într-o relație cu Cristian Boureanu, Cristina Belciu își dorește să îmbrace rochia de mireasă. Bruneta spune că lasă lucrurile să decurgă de la sine și nu vrea să forțeze nimic.

 „Ca orice femeie”

„Sunt niște idei pe care orice fetiță le are în minte de mică și cred că își proiectează în gând rochia de mireasă. (nr. M-am gândit) ca orice femeie, dar sunt niște discuții pe care o să le purtăm la momentul potrivit, pentru că viața e atât de frumoasă, o lăsăm să curgă. Să vedem cu ce o să ne surprindă”, a declarat Cristina Belciu, pentru Antena Stars.

Fotomodelul a vorbit și despre cum îi place să fie cucerită și cum este bărbatul potrivit pentru ea. Cristina susține că se îndrăgostește de mintea partenerului.

Cum o cucerește un bărbat

„Mă interesează cel mai tare ca mâna lui s-o țină cel mai strâns pe a mea, ca ochii lui să-i privească numai pe ai mei, ca chipul lui să se așeze numai pe pieptul meu. (…) Eu mă îndrăgostesc de mintea omului și asta e problema mea cu poezia. Am așteptat foarte mult să găsesc un bărbat caruia să-i placă zona asta. Eu scriu poezie, dar el e suficient să-mi zâmbească, ca și cum mi-ar scrie cel mai frumos poem. Pentru mine asta e cel mai important, o privire sinceră, caldă, o floare… n-am nevoie de o mie de trandafiri, un ”Te iubesc!” sincer. Eu cred că o femeie este cucerită de atitudinea bărbatului. (…) Mintea respectul și zâmbetul, asta mă interesează cel mai tare”, a dezvăluit Cristina Belciu, al Antena Stars.

citește și...