FOTO / Cristi Pulhac este câştigătorul ”Splash! Vedete la Apă”

13.09.2021, 12:41
FOTO / Cristi Pulhac este câştigătorul ”Splash! Vedete la Apă”
FOTO / Cristi Pulhac este câştigătorul ”Splash! Vedete la Apă”

Cu o săritură fantastică, de la platforma de 10 metri şi cu un grad de dificultate extrem de ridicat – stând pe mâini cu trecere, binecunoscutul fotbalistul Cristi Pulhac a câștigat, seara trecută, marea finală a show-ului ”Splash! Vedete la apă”, de la postul de televiziune Antena 1, şi premiul în valoare de 10.000 de euro.

“Vă iubesc pe toţi! Sunteţi extraordinari!”, a exclamat, cu ochii în lacrimi Cristi Pulhac, atunci când şi-a auzit numele la bazinul de la Bacău. Alături de acesta, în finală, a sărit un fost câştigător ”Splash! Vedete la apă”, Piticu, iar din tribună l-a încurajat soţia sa, Raluca.

“Fiind sportiv de performanţă, mi-am dorit să câştig de când am luat decizia de a veni la Splash! Vedete la apă! Am cunoscut aici nişte oameni care mi-au dat emoţii cum nu am mai trăit demult! În primul rând vreau să mulţumesc că am avut ocazia de a participa la acest show minunat!”, a mai declarat Cristi Pulhac.

Cristi Pulhac este câştigătorul ”Splash! Vedete la Apă”. Opt vedete s-au calificat în finală

Cei mai puternici, curajoși și valoroși opt concurenți din acest sezon s-au reunit în marea finală a show-ului “Splash! Vedete la apă“, cu sărituri dintre cele mai curajoase și spectaculoase, fiecare dintre ei cu dorința de a câștiga acest show impresionant. Alături le-au fost familia şi prieteni dragi, cu care au efectuat întâi câte o săritură ce nu a fost punctată de către juraţi. Astfel, Anca Bucur a sărit de la 10 metri, în tandem cu soţul său, lui Cristi Pulhac i-a fost alături pe platforma de 7 metri un fost câştigător al emisiunii, Piticu’, Elena Ionescu a sărit împreună cu Emanuel Neagu, Sandy a sărit de la 7 metri alături de fiica sa, Aida, Emy Alupei, în tandem cu un prieten, de la platforma de 5 metri, Natalia Duminică de la 5 metri, alături de mama sa, Rikito a făcut echipă cu Black Matias şi Nazy, iar Sonny Medini a sărit de la 5 metri, în tandem cu nepoţelul său de 12 ani.

Marea finală “Splash! Vedete la apă” s-a încheiat cu “o baie pe cinste”, la care au luat parte prezentatorii, jurații și concurenții acestui incredibil sezon al show-ului săriturilor în apă.

citește și...