Anca Bucur, ultima finalistă ”Splash! Vedete la apă” Diseară se decide marele câştigător al show-ului

12.09.2021, 11:36
Anca Bucur, ultima finalistă ”Splash! Vedete la apă”  Diseară se decide marele câştigător al show-ului
Anca Bucur, ultima finalistă ”Splash! Vedete la apă” Diseară se decide marele câştigător al show-ului

Maria Buză, Crina Abrudan, Anca Bucur, Tavi Clonda, Seredinschi şi Emanuel Neagu sunt cei care şi-au încercat aseară ultima şansă pentru o calificare în marea finală ”Splash! Vedete la apă”.  Anca Bucur este cea c are s-a calificat în finala competiției. Finala va avea loc  diseară, de la 20:00, la postul de televiziune Antena 1.

Campioană de şase ori la fitness şi Miss Fitness Universe, Anca Bucur i-a uimit pe cei din platou cu o săritură de la 7 metri, efectuată cu foarte multă eleganţă, în vreme de Seredinschi s-a pierdut în ochii Ramonei şi vizibil emoţionat a greşit aterizarea în apă de la platfoma de 5 metri. Deşi ştia că are o problemă cu înălţimea, Crina Abrudan a vrut să îşi învingă teama şi a reuşit, a sărit de la 3 metri, în picioare, bifând astfel o premieră în viaţa ei.

Emanuel Neagu i-a uimit pe juraţi şi le-a tăiat respiraţia celor de la Bacău, cu un salt înainte cu dublu şurub de la platfoma de 5 metri, în vreme ce Tavi Clonda a venit la ”Splash! Vedete la apă” ca să salveze onoarea familiei, după ce soţia sa nu a avut curajul să sară. Mai mult, acesta a compus şi o melodie pentru show, ridicând toată sala la dans. Ultima săritură i-a aparţinut Mariei Buză, care s-a aventurat la platforma de 5 metri, însă a ratat aterizarea în apă.

Cine s-a calificat în finala ”Splash! vedete la apă”

La final, Răzvan Fodor i-a anunţat că nota secretă a Iuliei Albu a fost aceeaşi pentru toţi, 10, iar la a doua săritură s-au calificat Anca Bucur, Emanuel şi Maria Buză. Ultimul finalist al show-ului, care va merge în marea finală de diseară, de la 20:00 este Anca Bucur. Cristi Pulhac, Natalia Duminică, Sonny Medini, Emy Alupei, Jador, Sandy şi Rikito sunt cei care şi-au asigurat până acum un loc în marea finală ”Splash! Vedete la ap㔄Va fi o seară extraordinară, plină de suspans, de emoţie şi un final apoteotic de care ne vom bucura aici împreună. Si atenţie, nu este vorba despre o singură săritură, ci de două pentru fiecare concurent. Aceştia vor sari în tandem, penru prima dată, cu un membru al familiei sau cu un prieten, iar mai apoi vor avea o săritură singuri. Din partea juriului vor primi o singură notă, pentru săritura individuală!”, a declarat prezentatorul ”Splash! Vedete la apă”, Răzvan Fodor.

“Sper să fie pregătiti concurenţii şi să îşi controleze emoţiile. Au fost nişte zile foarte grele pentru ei, toti şi-au dat silinţa să facă sărituri cât mai complicate. Sper să facă o figură frumoasă toţi!”, a completat şi antrenoarea Clara Gherase. Nea Mărin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenoarea Clara Gherase vor nota prestaţiile concurenţilor în finală.

citește și...