FOTO / Crina Abrudan, spectaculoasă pe plajele din Mexic. Face furori cu formele sale perfecte!

29.11.2022, 10:48
FOTO / Crina Abrudan, spectaculoasă pe plajele din Mexic. Face furori cu formele sale perfecte!
Crina Abrudan, spectaculoasă pe plajele din Mexic

Fosta vedetă de televiziune Crina Abrudan arată excepțional la 44 de ani. Afișează o siluetă ireproșabilă și un trup cu forme extrem de arrmonioase. Crina Abrudan s-a relaxat pe plajele din America latină. Vedeta și-a încântat admratorii din mediul online cu imagn în care își etalează trupul fără cusur în costum de baie.

Crina Abrudan este una dintre cele mai sexy apariții din showbiz-ul românesc. Este posesoarea unui trup cu forme perfecte care atrag imediat atenția. În plan personal, fosta prezentatoare de televiziune Crina Abrudan s-a căsătorit cu Gabi Popescu în anul 2017. Nașii celor doi au fost Cosmin Olăroiu şi soția lui, Luminiţa.

Fosta vedetă de televizune s-a relaxat recent în America Latină. A mers în Mexic, dar și în Peru. Pe contul său de socializare,  senzuala blondă și-a încântat admiratorii cu imagini sexy de la plajă.

Crina Abrudan, spectaculoasă pe plajele din Mexic. Trup fără cusur în costum de baie

În imaginle postat în mediul onlne, Crina Abrudan apare într-0un  costum de baie de culșoare neagră, decupat, care îi pune foarte bine în valoare trupul fără cusur.

”Top”, ”Wow”, ”Frumoasă”, ”Frumusețe”, ”Sunteți atât de frumoasă si arătați superb ”, ”Ce frumoasa ești”, ”Ai un corp superb Crina”, ”Ce frumoasă sunteți!”, ”Un corp foarte frumos”, ”Ce corp frumos ai”, i-au transmis internauți Crinei Abrudan.

Cum l-a cunoscut Crina Abrudan pe Gabi Popescu

Partenera de viață a fostului fotbalist Gabi Popescu a povestit, la emisiunea ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars, că ea și Gabi Popescu  s-au întâlnit în anul 2008.

„Într-un an de 8 martie. Nu mai știu exact. 8 sau 1 martie, acum 13 ani, da, că în 2008 ne-am cunoscut. Aveam prieteni comuni. Știam după nume cine e, dar nu ne cunoșteam, nu știa cine sunt, pentru că el în ultimii ani fusese plecat din țară, era întors recent. Eu ieșeam cu fetele, cu prietenele și colegele mele. Ne făcuserăm un obicei vinerea și după mai stăteam câteva ore că se dansa în restaurantul respectiv și acolo s-a produs”, a spus Crina Abrudan.

Crina Abrudan a dezvăluit cum reușesc să treacă ea și Gabi Popescu peste momentele tensionate din relația lor: „Nu pot să spun că o rețetă, că facem lucrurile într-un anumit fel. Așa se întâmplă. Cred că totul se întâmplă de la sine. Toată lumea trece prin momente grele. Eu sunt foarte vulcanică, sunt momente în care mă enervez foarte tare, sunt ca o șampanie. Dacă o întrebi pe Gabi ce face în momentele alea zice: „plec de acasă, mă duc să mă plimb, revin”. Amândoi suntem Capricorn. Nu port ranchiună”.
citește și...