FOTO / Cosmin și Eliza Natanticu, salvați de diamantul verde, la ”Asia Express- Drumul Împăraților”

28.10.2021, 13:35
FOTO / Cosmin și Eliza Natanticu, salvați de diamantul verde, la ”Asia Express- Drumul Împăraților”
FOTO / Cosmin și Eliza Natanticu salvați de diamantul verde, la ”Asia Express- Drumul Împăraților”

Finalul etapei cu numărul șașe a trimis trei echipe în prima cursă pentru ultima șansă disputată pe teritoriul Georgiei, a doua țară de pe Drumul Împăraților. Pe un traseu plin de provocări și adrenalină, Mihai și Elwira Petre, alături de Cuza și Emi, cele două echipe ce au intrat automat în joc, dar și Eliza și Cosmin Natanticu, cuplu ales în urma sesiunii de vot, au luptat umăr lângă umăr pentru a-și securiza locul în următoarea etapă a competiției.

Punctul culminant, aflarea verdictului, a fost în favoarea echipelor formate din Mihai Petre și Elwira, dar și Emi și Cuza, primele două cupluri de vedete ajunse la Irina Fodor. Pentru Eliza și Cosmin Natanticu, emoțiile au fost la cote maxime, căci soarta lor a stat doar în culoarea diamantului din cutia securizată: ”Deja mă gândeam cu ce se pleacă din Georgia spre București, dăcă mergem cu mașina sau cu avionul”, a spus Cosmin Natanticu.

Din fericire, culoarea verde a diamantului le-a asigurat celor doi un pașaport de trecere în etapa următoare: ” Irina ne-a omorât cu emoțiile astea! A fost o descărcare și mai mare, am mușcat din buze ca să nu plâng pentru că nu voiam să le dau o satisfacție celorlalți. Nu a existat nicio echipă de pe margine care să nu fi votat cu noi doi. Trebuie să fim sinceri și să recunoaștem că dacă o echipă puternică ar fi primit piatra verde, iar noi eram pe margine, ne-am fi ofticat, pentru că este clar că îți dorești ca ei să plece ca tu să ai mai multe șanse. Asia Express continuă cu noi în stage 7!”, au spus cei doi.

Ce vedete au luat startul în cel de-al patrulea sezon ”Asia Express”

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină în cel de-al patrulea sezon al reality show-ului ”Asia Express”. Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca, au fost prima echipă eliminată de la ”Asia Express”. Cea de-a doua echipă care a părăsit competiția a fost cea formată din Connect-R și Shift.  A treia echipă eliminată a fost cea fortmată din Lorelei Bratu și Zarug.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Anterioarele două sezoane ale show-ului au fost câștigate de Raluka și Ana Baniciciu și Oase și CRBL.

citește și...