FOTO / Corina Caragea, super sexy. ”Uite-mă pe mine în costum de baie la zero grade”

13.03.2021, 16:34
FOTO / Corina Caragea, super sexy. ”Uite-mă pe mine în costum de baie la zero grade”
FOTO / Coina Caragea, super sexy. ”Uite-mă pe mine în costum de baie la zero grade”

Corina Caragea, prezentatoarea ruibricii de sport din cadrul jurnalului de știri de la Pro TV, s-a pozat în costum de baie la zero grade.

Corina Caragea este posesoarea unui trup cu forme foarte bine conturate. vedceta are o siluetă de vis, pe care știe foarte bine cum să o pună în valoare. În cea mai recentă fotografie pe care a postat-o pe contul său de socializare, Corina Caragea apare în costum de baie, la munte, la Bran.

„Am avut un weekend de poveste, liniștit și relaxant, departe de lumea dezlănțuită, dar chiar în miezul unei zone turistice atât de aglomerate. Tot la capitolul paradoxuri, uite-mă pe mine în costum de baie la zero grade, înconjurată de nămeți”, le-a mărturisit Corina Caragea fanilor ei din online.  Imaginea cu Corina Caragea în costum de baie la munte a adunat peste 17.000 de like-uri din partea internauților.

 

Cum a ajuns Corina Caragea să prezinte știrile spăortive la Pro TV

Corina Caragea este cunoscută publicului telespectator din postura de prezentatoare a știrilor sportive de la Pro TV. Aceasta a dezvăluit cum a ajuns la postul de televiziune Pro TV. Vedeta a fost sunată de Costi Mocanu, care era șeful departamentului de sport la acea vreme, iar ea a crezut că este vorba despre o glumă.

”În 2003, când eram în anul II, un prieten a văzut un anunţ la Realitatea TV, că se căutau prezentatori, şi mi-a zis: „De ce nu-ţi tri­ miţi şi tu CV-ul?” L-am trimis și, du­pă o vreme, am primit un telefon de la televi­ziune şi cineva mi-a spus că nu eram toc­ mai potrivită pentru rolul de pre­zentator, că eram foarte tânără şi nu aş fi avut su­ficientă cre­ dibilitate, dar că totuşi voiau să vin la ei, să mă „şco­lească”, întrucât    tocmai îşi pu­neau pe pi­ cioare redacţia Sport. Şi m-am dus: am muncit, am în­ văţat, o vreme am stat în probe şi, până la urmă, am primit OK-ul şi am ieşit pe post”, a declarat Corina Caragea pentru publicația Formula AS.

”Unde m-a văzut Costi Mocanu, care la vremea aceea era şeful redacţiei Sport de la Pro TV. Şi Costi m-a sunat şi m-a invitat să stăm de vorbă: voia să mă angajeze la Pro. Dar eu n-am cre­ zut că vorbeam într-adevăr cu Costi Mo­ canu, am crezut că era cineva care făcea o glumă nesărată, aşa că i-am spus: „Nu pot să vorbesc acum, te sun eu mai târziu!” Dar nu l-am sunat. Costi însă a tot insistat, până la urmă, convinsă că era chiar el, l-am ascultat, dar, la final, i-am refuzat oferta. I-am spus că eu sunt o per­soană loială şi că nu mi s-ar fi părut în regulă să plec de la Realitatea atât de curând, după ce oa­menii de-acolo investiseră atât de mult în mine. Să mă mai lase măcar un an. Apoi, du­pă un an, Costi m-a chemat din nou la Pro TV şi, de data asta, m-am dus!”, a adăugat ea.

citește și...