Corina Caragea dezvăluie secretul siluetei sale. ”Las 16 ore între ultima și prima masă”

30.08.2020, 09:19
Corina Caragea dezvăluie secretul siluetei sale. ”Las 16 ore între ultima și prima masă”
Corina Caragea dezvăluie secretul siluetei sale. ”Las 16 ore între ultima și prima masă”

Vedeta de televiziune Corina Caragea a explicat care este secretul siluetei sale perfecte.

Corina Caragea, prezentatoarea ștrilor sportive de la Pro TV, a dezvăluit cum reușește să fie într-o formă fizică de invidiat. Bruneta a explicat că nu mănâncă după orele 17-18 și lasă să treacă 16 ore între cină și micul dejun.

„La mine a mers foarte bine un program în care mănânc doar în decursul a 8 ore, astfel încât să las 16 ore între ultima și prima masă. Fac asta în fiecare zi. Mi-am obișnuit corpul așa și mă simt mult mai bine seara, adorm mai bine.

E greu doar în zilele în care sunt de dimineață la PRO TV, când mă trezesc la ora 4.00. Pentru a-mi respecta pauza de 16 ore, trebuie să aștept cu micul dejun până spre ora 9.00. E un coșmar”, a explicat Corina Caragea, potrivit click.ro.

De asemenea, pentru a se menține în formă, Corina Caragea face muilt sport. Merge la sală de trei ori pe săptămână.

„Pe mine o să mă găsiți în parc cu rolele, sau alergând, ori cu bicicleta. Pe de cealaltă parte, sala e ca un al doilea job pentru mine. Spun asta pentru că nu lipsesc, mă duc disciplinat, de trei ori pe săptămână”, a mai spus vedeta.

S-a îngrășat cinci kilograme în perioada de izolare

Corina Caragea a dezvăluit că pe durata izolării la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus a luat cinci kilograme în greutate, însă acum a reușit să le dea jos.

„M-am îngrășat 5 kg. N-am fost niciodată genul care stă cu ochii pe cântar, dar am simțit că nu mă mai încap hainele. Asta pentru că am stat acasă și, deși nu am nicio treabă cu bucătăria, am învățat să fac o prăjitură, am mâncat floricele uitându-mă la film, nu am mai fost la sală…

Am mai făcut eu sport în sufragerie, dar nu e același lucru. Dar, când s-au deschis parcurile, eram acolo prima, când s-au redeschis sălile, eram acolo prima. Am dat jos 4 din cele 5 kg”, a mai declarat prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV.

 

citește și...