FOTO / Corina Bud, în cel mai provocator costum de baie. Bikini cu care a atras atenția

15.06.2021, 12:05
FOTO / Corina Bud, în cel mai provocator costum de baie. Bikini cu care a atras atenția
FOTO / Corina Bud, în cel mai provocator costum de baie. Bikini cu care a atras atenția

Cântăreața Corina Bud a încins atmosfera pe rețelele de socializare cu imagini în care apare în ipostaze provocatoare, în costu de baie.

Corina Bud este una dintre cele mai non-conformiste și extravagante apariții din showbiz-ul românesc. Artista se afișează în fața fanilor ei de pe rețelele de socializare în cele mai provocatoare ipostaze. De curând, Corina Bud a publicat, pe contul său de pe o rețea de socializare, mai multe fotografii în care apare într-un costum de baie de culoare neagră, din două piese.

Ceea ce a atras imediat atenția a fost perechea de bikini purtată de Corina – una extrem de decupată la spate, care a lăsat la vedere posteriorul ferm și bombat al vedetei. Internauții au reacționat imediat la vederea imaginilor: ”Bună, bună, bună”, ”Ești incredibil de frumoasă, ”Superbă”, ”Bestială”, ”Perfectă”, ”Cei mai sexy chiloței”, ”Ești învechită”, ”Ai un sex-appeal aparte”, ”Arăți uimitor”, ”Perfectă”.

Ce spune Corina Bud despre formele ei

Corina Bud mărtuirisea într-un interviu că este foarte mulțumită de felul în care arată.

Artista a afirmat că nu s-a gândit niciodată să își pună silicoane și că este mulțumită de bustul ei.

”Sub nici o formă nu m-am gândit să îmi pun silicoane. Mă încântă bustul meu aşa mic cum e şi consider că e mult mai sexy aşa. Sunt ok cu sânii mei mici, de Kate Moss. Toată lumea are sâni puşi, însă eu mă simt mai specială aşa, compensez cu un posterior de J Lo.!”, spunea Corina Bud.

Cine este Corina Bud

Corina Bud este o cunoscută cântăreață din industria muzicală din România. A debutat în anul 2004 cu albumul ”Noi Doi”, produs de Marius Moga. Piesa care dă numele albumului a ajuns pe locul 4 în Romanian Top 100.

Originară din Satu Mare, Corina a absolvit două facultăți: ASE-ul și Facultatea de Drept din București.

În plan person al, Corina Bud a fost căsătorită cu Nelu Bud, împereună cu care are un băiat care se numește Robin .

citește și...