FOTO / Nicole Cherry, în costum de baie. Ce i-au transmis cei care au văzut-o

01.06.2021, 10:19
FOTO / Nicole Cherry, în costum de baie. Ce i-au transmis cei care au văzut-o
FOTO / Nicole Cherry, în costum de baie. Ce i-au transmis cei care au văzut-o

Cântăreața Nicole Cherry s-a afișat în costum de baie în mediul online. Cei care au văzut imaginea au reacționat imediat.

Nicole Cherry a publicat, pe contul său de pe o rețea de socializare, un selfie în costum de baie. Artista și-a etalat formele într-un costum de baie de culoare albă, din două piese.Vara, vara, vara e cald și bine”, a notat cântăreața în dreptul fotografiei.

Fotografia postată de Nicoe Cherry a stârnit imediat interesul celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare. ”Ați început toate cu poze din astea. Mare exemplu ce sunteți pentru fetele ce vă apreciază”, ”Foarte frumoasă, dar foarte urât să arăți tuturor”, ”Foarte frumos a fost până acum, dar începi să te prostești. Păcat, că ești și frumoasă și ai o voce superbă”, ”Vulgar”, ”Dacă erai la piscină sau pe plajă, te credeam, dar în costum de baie în casă…”, ”Super frumos costumul, arăți superb”, ”Canta, danseaza si dezbraca-te in intimitate sau la plaja”, ”Gata, cu muzica ai terminat-o, ai început cu fundul, ca și celelalte”, ”Nu merge cu vocea, merge cu altceva”, ”Te-ai stricat și tu…”, ”Jenant pentru o tânără talentată”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților la postarea lui Nicole Cherry.

Nicole Cherry trăiește o poveste de dragoste cu Florin

Nicole Cherry, care anul trecut a aniversat șapte ani de când s-a lansat pe piața muzicală din România, a vorbit despre relația sa cu iubitul ei, Florin.

Nicole Cherry a mărturisit, la emisiunea ”Acces Direct”, de la Antena 1, că ea și iubitul său se cunoșteau dinainte de a fi împreună și că nu s-a gândit niciodată că el va fi iubitul ei. ”Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl și cumva mă știa și pe mine”, a declarat cântăreața.

Artista a mai spus că la început a fost indiferentă și nu-l plăcea pe cel care i-a devenit iubit. ”Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată. Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza. El e mai mare decât mine. El are 29 de ani și eu 21 de ani. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea.. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, a mai spus Nicole Cherry.

citește și...