FOTO / Anda Adam, super provocatoare. Bustiera care i-a scos în evidență decolteul generos!

24.04.2021, 09:35
FOTO / Anda Adam, super provocatoare. Bustiera care i-a scos în evidență decolteul generos!
FOTO / Anda Adam, super provocatoare. Bustiera care i-a scos în evidență decolteul generos!

Cântăreața Anda Adam a pozat într-o ținută extrem de provocatoare. Bustiera pe care vedeta a purtat-o i-a scos în evidență bustul voluptuos.

Pe contul ei de socializare, Anda Adam a postat mai multe fotografii în care apare îmbrăcxată într-o ținută super sexy. Artista a ales să poarte în partea de sus a corpiului o bustieră de culoare roșie care i-a pus foate bine în valoare bustul generos.  ”Îmi dau seama că fiind in zodia Taur (se și apropie ziua mea), aleg mereu culoarea roșie la produse care îmi plac ca model!”, a menționat vedeta în dreptul imaginilor.

”Ești superbă”, ”Cea mai frumoasă”, ”Îți vine foarte bine culoarea roșie”, ”Wow, ce bine îți stă”, ”Foate frumoasă”, ”Frumoasă tare”, ”Ești senzațională”, ”Ești perfectă”, au complimentat-o internauții.

Ce spunea Anda Adam despre zvonurile că s-a separat de soț

Anda Adam  este căsătorită cu Sorin Andrei Nicolescu, împreună cu care are o fetiță, Evelin. Despre Anda Adam și Sorin Andrei s-a tot zvonit că ar fi la un pas de divorț. De curând, Anda Adam a comentat și pe marginea zvonurilor conform cărora s-ar fi separat de partenerul ei de viață.

“Nu s-a mutat la Constanța. Locuim împreună. Nu vreau să intru în detalii pentru că lumea va interpreta și va interpreta fix așa cum își dorește. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul. Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni ca nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât. Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc, ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo”, a spus Anda Adam la Antena Stars.

„El este detașat de subiect pentru că el atunci când m-a cunoscut sau când a luat decizia de a fi cu mine, știa exact în ce horă intră să joace. Nu are de ce să fie afectat pentru că este asumat. Copilul este perfect normal, sănătos, fericit, râdem, ne bucurăm de ea și îți garantez că orice ar fi pe lumea asta, aș face tot ce îmi stă în putință ca fiica mea să fie fericită. Pentru mine fericirea Evelinei este cel mai important lucru din lume”, a completat ea.

citește și...