FOTO / Claudia Pavel, super sexy la plajă. A fost confundată cu Antonia!

24.06.2022, 11:24
FOTO / Claudia Pavel, super sexy la plajă. A fost confundată cu Antonia!
FOTO / Claudia Pavel, super sexy la plajă. A fost confundată cu Antonia!

Cântăreața Claudia Pavel, alias Cream,  și-e etalat formele în costum de baie, la plajă. Artista, în vârstă de 37 de ani, a publicat, pe contul său de pe o rețea de socializare, o fotografie care a stârnit numeroase comentarii în mediul online. Vedeta a fost confundată de unii dintre interrnauți cu cântăreața Antonia.

Claudia Pavel, alias Cream, este una dintre cele mai sexy vedete de pe scena muzicală din România. La vârsta de 15 ani, Claudia Pavel și-a făcut debutul pe scena muzicală din România alături de grupul Candy.

Ulterior, Claudia Pavel  a decis să se îndrepte către o carieră solo și s-a lansat sub titulatura “Cream” în anul 2002. În plan personal, Claudia Pavel este mama unui băiețel care se numește Noah.

Claudia Pavel, super sexy la plajă. Și-e etalat trupul fără reproș

În mediul online, Claudia Pavel și-a etalat trupul fără reproș la plajă, îmbrăcată într-un costum de baie dde culoare neagră, super sexy.

Vedeta a fost complimentată pentru felul în care arată, însă unii dintre internauți au confundat-o cu Antonia: ”Pentru moment am crezut că este Antonia!”, ”Uau, Antonia… ce frumoasa esti!!!❤️”, ”Superbă”, ”Frumoasă”, ”Îmi plac femeile provocatoare și tu ești una”, ”Frumoaso”, ”Super sexy”, ”semeni mult cu Antonia aici”, ”Ești foarte frumoasă”, ”tare, de revistă”, ”Arde”, ”Ce dulce ești”, ”Reduz să cred că tu ești cea din poză”.

 

Ce a declarat Claudia Pavel despre viața sa sentimentală

Cântăreața Claudia Pavel a afirmat, la o emisiune de televiziune, că nu este singură, ci că este doar liberă. „Eu nu am zis că sunt singură, sunt doar liberă, ceea ce este minunat. Este o exprimare foarte greșită. Timpul este foarte important, și să i-l oferi cuiva care nu merită, nu este ok. Eu iubesc bărbații, îmi place să petrec timp cu ei, dar nu sunt o prioritate”, a declarat Claudia Pavel.

„Momentul în care e să se întâmple, lucrurile se așază foarte natural. Eu sunt foarte asumată. Dacă chiar voiam să mă căsătoresc, crezi că nu reușeam? Nu știi ce îți rezervă viața. Poate azi vorbesc prostii și mâine mă îndrăgostesc lulea”, a mai spus cântăreața.

citește și...